Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Ο... ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ! (VIDEO HIGHLIGHTS)


Η Ούνικς Καζάν βρέθηκε στο +14 με 6 λεπτά να απομένουν στο ματς, όμως στο σημείο αυτό ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έδειξε την κλάση του και οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην ολική ανατροπή και τη νίκη με 63-69!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεκίνησε κάπως καλύτερα την αναμέτρηση και χάρη στην ευστοχία των Τζάστιν Ντόελμαν και Άντε Τόμιτς διατήρησε ένα μικρό προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν... λύσεις στη δική τους επίθεση στα πρόσωπα των Κιθ Λάνγκφορντ και Λατάβιους Ουίλιαμς και εκμεταλλευόμενοι και την αστοχία του Ταϊρίς Ράις (1/6σουτ εντός πεδιάς) πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 36-34.

Η Ούνικς με την έναρξη της τρίτης περιόδου θέλησε να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της και το... κατάφερε (45-36, 23΄). Η επίθεση της Μπαρτσελόνα είχε σημαντικά προβλήματα και όχι μόνο δεν κατάφερε να μπει στη διεκδίκηση της νίκης αλλά με καλάθι του Κίνο Κολόμ η διαφορά πήγε στο +14 (58-44, 34'). Σε αυτό το σημείο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα «ξύπνησε» και με πρωταγωνιστή τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο (8 πόντους σε ένα δίλεπτο) ισοφάρισε σε 60-60 (37').

Η Ούνικς είχε χάσει εντελώς το ρυθμό της και φυσικά η Μπαρτσελόνα με επιμέρους σκορ 20-2 προσπέρασε (60-64, 39').

Στα 51'' πριν τη λήξη ο Πάβελ Αντίποφ ευστόχησε σε τρίποντο, όμως ο Τζάστιν Ντόελμαν με 5 πόντους «σφράγισε» τη νίκη για τους "μπλαουγκράνα" με 63-69.

Ο Στράτος Περπέρογλου (14:09) τελείωσε με 0/2 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, ένα κλέψιμο κι ένα λάθος.

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 36-34, 51-43, 63-69

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :