Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ! (VIDEO & PHOTOS)


O Ολυμπιακός στις 6 Οκτωβρίου του 2013 έγινε... πλανητάρχης. Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το Διηπειρωτικό Κύπελλο για πρώτη φορά και έγραψαν ιστορία!

Όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr"...

Το Διηπειρωτικό Κύπελλο επέστρεψε, μετά από 17 χρόνια, και ο Ολυμπιακός έπρεπε να το βάλει στην συλλογή του, αφού ήταν το μόνο τρόπαιο που του έλειπε.

Ο Ολυμπιακός το 2013 έγραψε ιστορία, όταν κατέκτησε την Euroleague για 2η συνεχόμενη χρονιά, και τον Οκτώβρη βρέθηκε στην άλλη άκρη της γης και συγκεκριμένα στην Βραζιλία για να κατακτήσει ακόμα έναν τίλο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σε διπλό ματς την βραζιλιάνικη Πινιέιρος, την κέρδισε και τις 2 φορές και έγραψε «χρυσή» ιστορία.

Στις 6 Οκτωβρίου ήταν το 2ο και τελευταίο παιχνίδι, όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν εύκολα με 86 – 69.

Ο Ολυμπιακός έχοντας την εμπειρία από το πρώτο παιχνίδι με την Βραζιλιάνικη ομάδα και όντας σε περίοδο προετοιμασίας, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν αντιμετώπισε ιδιαιτέρα προβλήματα φτάνοντας στην κατάκτηση του τροπαίου.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό της και με μπροστάρη τον Γιώργο Πρίντεζη δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 7 πόντων.

Οι βασικοί του παίκτες ήταν στον πάγκο, ο Δημήτρης Αγραβάνης βρήκε ρόλο πάνω στο παρκέ και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε ακόμα και με +23 (75-52).

Ακολούθησε ένα 10-0 της Πινέιρος, που έκανε το σκορ 72 – 62, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι έδειξαν σημάδια χαλάρωσης, αλλά δεν ήταν ικανά να του στερήσουν ακόμα έναν τίτλο.

Το τελικό σκορ... έγραψε 86 – 69 και ο Ολυμπιακός, ακόμα μια «χρυσή» σελίδα στην πλούσια ιστορία του.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 40-33, 64-50, 86-69

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαρτζώκας: Ντάνστον 8, Σπανούλης 6 (1τρ., 7ασ.), Αγραβάνης 5 (1), Κατσίβελης 4, Λοτζέσκι 4, Πέτγουεϊ 9 (1), Περπέρογλου 4, Σλούκας 4, Σίμονς 8, Μπέγκιτς 8, Πρίντεζης 16 (2), Μάντζαρης 10 (2).

ΠΙΝΕΪΡΟΣ: Μορτάρι: Ντος Σάντος, Μπορασίνι 8, Σόουζα 8 (1), Στάλγουορθ 27 (2), Ταβερνάρι 5 (1), Σμιθ 12, Λ. Σίλβα, Καμπόκλο, Μορτάρι, Τούλοϊ 6, Περέιρα 3 (1).

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:







Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :