Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ... Xperience ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ!


Την ευκαιρία να δουν από κοντά την καθημερινότητα των πρωταθλητών είχαν εκπρόσωποι των χορηγών μας.

Όλοι το ονειρεύονται. Περίπου 30 εκπρόσωποι των χορηγών του Ολυμπιακού κατάφεραν να το ζήσουν κιόλας! Ποιό; Μα φυσικά να δουν από κοντά, έστω και για τέσσερις ώρες, την καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας.

Την Πέμπτη 27/10 μια ομάδα ανθρώπων που εκπροσωπούσαν τους χορηγούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός ακολούθησαν ένα πολύ ξεχωριστό και απολαυστικό συνάμα πρόγραμμα. Συναντήθηκαν στις 10:15 στο πάρκινγκ του «Γ. Καραϊσκάκης» και επιβιβάστηκαν στο πούλμαν που τους μετέφερε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Εκεί, αρχικά, έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με την ποδοσφαιρική ομάδα λίγο πριν από την προπόνησή της.

Εν συνεχεία (11:00-11:30) παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης αφού ύστερα το πρόγραμμά τους περιελάμβανε γεύμα και ξενάγηση στους χώρους του υπερσύγχρονου και προσφάτως (για μία ακόμη φορά) «ανανεωμένου» προπονητικού μας κέντρου. Στη μία το μεσημέρι, με την ολοκλήρωση του προπονητικού προγράμματος της ομάδας, οι εκπρόσωποι των χορηγών μας είδαν ξανά από κοντά τους παίκτες. Πήραν πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τον καθένα ξεχωριστά.

Στις 13:45 ήταν η ώρα που έπρεπε να ολοκληρώσουν την επίσκεψή τους στο Ρέντη και αφού επιβιβάστηκαν στο πούλμαν επέστρεψαν εκεί απ' όπου άρχισε αυτή η υπέροχη εμπειρία, δηλαδή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για να δείτε το photstory πατήστε ΕΔΩ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :