Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

«ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ»... ΣΤΟ 1ο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY


Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του πρώτου τουρνουά Beach Volley που διοργανώνει ο Ολυμπιακός το Σαββατοκύριακο (5/6-11) στις εγκαταστάσεις της πλαζ Βοτσαλάκια του Πειραιά.

Όπως αναφέρει το «osfp.gr», ο αριθμός των συμμετοχών είναι άκρως ικανοποιητικός αφού έχει ο επιτευχθεί ο στόχος που είχε τεθεί για την διεξαγωγή ενός άρτιου τουρνουά. Ενώ η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχών εκπνέει την Παρασκευή (4/11) στις 21:00 (στα τηλέφωνα:  6977716615, Μαμάης Γιάννης και  6973004941, Τέζα Αρετή).

Ο προπονητής του τμήματος Beach Volley του Ολυμπιακού, Γιάννης Μαμάης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:  

«Είναι όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του πρώτου τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός στο νεό διαμορφωμένο γήπεδο του μετά την ανακατασκευή ,στην Πλαζ Βοτσαλάκια στον Πειραιά.  Τους νικητές και τις νικήτριες τους περιμένουν πολύ ωραία δώρα .Οι αγώνες  θα διεξάγονται  Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 21:00. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου καθώς ο αριθμός των συμμετοχών έχει φτάσει το όριο που είχαμε θέσει ώστε να διεξαχθεί ένα άρτιο τουρνουά». 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :