Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ... 10Χ10 ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Το Άρης-Ολυμπιακός είναι το ματς της 5ης αγωνιστικής της Α1 και ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε ορισμένα... ενδιαφέροντα, αριθμητικά δεδομένα.

Διαβάστε αναλυτικά για τις ατομικές διακρίσεις που «κυνηγούν» οι παίκτες των δύο ομάδων και το 10Χ10 που διεκδικεί ο Ολυμπιακός:

Συνολικά 35 φορές έχουν συναντηθεί ο Άρης και ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη με τους γηπεδούχους να έχουν νικήσει 11 φορές και τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πανηγυρίσει 24 εκτός έδρας νίκες.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει συμπληρώσει περίπου μία δεκαετία αήττητος στο «Nick Galis Hall» καθώς η τελευταία νίκη του Άρη για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στην έδρα του σημειώθηκε στις 18 Mαρτίου του 2007 με 70-59. Έκτοτε ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει και στις εννέα επισκέψεις του στην έδρα του Άρη.

Η μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού σημειώθηκε την περίοδο 2003/04 όταν και επικράτησε με 87-68.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 102-76 για τα πλέι οφ της σεζόν 2010/11 ενώ σε κανονική περίοδο η πιο ευρεία νίκη του είναι το 87-63 της περιόδου 1994/95.

* Έναν πόντο θέλει ακόμα ο Βασίλης Σίμτσακ ώστε να συμπληρώσει τους 1.000 στην STOIXIMAN.GR Basket League.

* Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς στην επιστροφή του στην ελληνική λίγκα χρειάζεται ακόμα πέντε εύστοχες ελεύθερες βολές για τις 300. Επίσης αν πάρει δύο ακόμα αμυντικά ριμπάουντ θα φτάσει στα 500.

* Ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα φτάσει τα 100 επιθετικά ριμπάουντ αν πάρει ένα ακόμα.

* Ο Κώστας Παπανικολάου απέχει ακόμα τρεις πόντους από τους 1000.

* Ο Γιώργος Πρίντεζης θέλει ακόμα επτά αμυντικά ριμπάουντ για να φτάσει τα 800.

* Τρεις ακόμα ασιστ θέλει ο Ντάνιελ Χάκετ ώστε να φτάσει τις 100 με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

* Ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζεται ακόμα πέντε εύστοχα δίποντα γα να ξεπεράσει τον Μπακ Τζόνσον και να ανέβει στην 14η θέση της σχετικής λίστα στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :