Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ


Με την πετυχημένη... «συνταγή» του 4-2-3-1 και τους 11 που έχουν τραβήξει το μεγάλο... κουπί του Οκτωβρίου αναμένεται να παρατάξει ο Πάουλο Μπέντο τον Ολυμπιακό στο κυριακάτικο ματς των «αιωνίων». Ο Πάουλο Μπέντο είχε εξαρχής το πλάνο του και φαίνεται πως δεν θα κάνει τρομερές... ανατροπές ως προς την 11άδα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στο ματς της χρονιάς που θα ολοκληρώσει ταυτόχρονα και το πρόγραμμα... φωτιά του τελευταίου ενός μήνα και κάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός θα στηριχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στους 11 που τον έχουν βγάλει... ασπροπρόσωπο σε όλο αυτό το διάστημα. Άλλωστε, πολλοί από αυτούς ξεκουράστηκαν την τελευταία εβδομάδα αφού έμειναν στην Ελλάδα γλιτώνοντας το κουραστικό ταξίδι ως την κεντρική Ασία και την Αστάνα.

Κάπως έτσι, η πιθανότερη αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό θα αποτελείται από: ο Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, ο Φιγκέιρας δεξιά στην άμυνα, ο Ρέτσος αριστερά και οι Μποτία – Ντα Κόστα στα στόπερ. Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς θα ξεκινήσουν στα αμυντικά χαφ, ο Φορτούνης θα είναι μπροστά τους ως επιτελικός, αριστερά στην επίθεση ο Σεμπά, δεξιά ο Ελιουνούσι και στην «κορυφή» ο Ιντέγε.

Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο να επιλέξει ο Μπέντο τον Ομάρ για το δεξί άκρο της άμυνας, κάτι που σημαίνει ότι ο Ρέτσος θα μείνει εκτός και ο Φιγκέιρας θα μετατοπιστεί στα αριστερά.

Οποιαδήποτε άλλη επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη με το αντίστοιχο ρίσκο...

Θυμίζουμε τους 18 για το ματς της Κυριακής με τους "πράσινους": Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :