Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Η 12ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ GOOD ANGELS ΚΟΖΙΤΣΕ


Δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους στην αναμέτρηση με την Γκούντζ Έιντζελς Κόζιτσε.

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Γκούντ Έιντζελς Κόζιτσε η οποία θα διεξαχθεί σήμερα στις 18:00 στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Eurocup. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ελεύθερης εισόδου έχουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που είναι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής πρωινής προπόνησης, η Ελένη Καπογιάννη ανακοίνωσε τη 12άδα για τον αγώνα με την Σλοβάκικη ομάδα. Εκτός έμειναν η Νατάσα Γκοτζή, η Μαρί-Ρόζα Μπόνη και η Στέλλα Φουράκη.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με την Γκούντ Έιντζελς Κόζιτσε: Εβίνα Σταμάτη, Ζωή Δημητράκου, Όλγα Χατζηνικολάου, Λινέτα Κάιζερ, Εβίνα Μάλτση, Πέλη Παπαμιχαήλ, Τάνια Χαλιβέρα, Λικέντρα Τζόνσον, Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Κατερίνα Μπαρτόνοβα, Στέλλα Καλτσίδου

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :