Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ... «ΟΝΕΙΡΟ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 13η ΘΕΣΗ! (ΡΗΟΤΟ)


Νέα κακή βραδιά για τις ελληνικές ομάδες, με την Ολλανδία να ξεφεύγει... οριστικά. Τουλάχιστον «κλειδώνει» η 14η θέση για την Ελλάδα.

Σε κακή βραδιά βρέθηκαν και πάλι οι ελληνικές ομάδες, με τον Ολυμπιακό να είναι ο μόνος που πήρε έστω και ένα βαθμό, ενώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ μόνο με... θαύμα θα συνεχίσουν στην διοργάνωση μετά τις νέες ήττες τους.

Αντίθετα, η Ολλανδία κατάφερε να απομακρυνθεί ακόμα πιο πολύ, σβήνοντας κάθε ελπίδα για την 13η θέση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", αφού ο Άγιαξ νίκησε και πέρασε στην επόμενη φάση, ενώ με τις ισοπαλίες των Αλκμάαρ και Φέγενορντ, από το -563 η χώρα μας βρέθηκε στο -1163.

Το μόνο θετικό για την Ελλάδα, είναι πως μετά την νέα ήττα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, φαίνεται πως κλειδώνει οριστικά την 14η θέση, αφού οι Κροάτες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα μείνουν χωρίς εκπρόσωπο, ενώ βρίσκεται ήδη στο -650.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :