Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ... ΑΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 3αρα ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!


Για περίπου μιάμιση ώρα οι εξοργισμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζητούσαν... εξηγήσεις από Αλαφούζο και ποδοσφαιριστές, ζητώντας την απομάκρυνση του Ιταλού!

Δείτε τι απάντησαν ο πρόεδρος και οι αρχηγοί, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr"...

Το ντέρμπι μεταφέρθηκε από το «Καραϊσκάκης» στο Κορωπί, όπου και είναι οι προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού.

Εκεί, περίπου 300 άτομα περίμεναν τους αρχηγούς Zέκα, Λέτο και Μπεργκ, όπως επίσης τον Στραματσόνι, τους Παναγόπουλο-Βλάχο αλλά και τον διοικητικό ηγέτης της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο (οι υπόλοιποι πήραν ταξί).

Στην αρχή της κουβέντας υπήρξε ένταση, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και ύστερα από κάμποσα... γαλλικά η κατάσταση δεν ξέφυγε και έμεινε απλά στο λεκτικό σκέλος, το οποίος και διήρκεσε 1,5 ώρα.

«Μας ξεφτιλίσατε, ντροπή, να φύγετε όλοι», ήταν μερικές από τις κουβέντες που ακούστηκαν στην αρχή από μερικούς που ήταν σε πιο έξαλλη κατάσταση και ήταν κι αυτοί που ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, που δεν έδειξε να είναι στις προθέσεις του να απομακρύνει τον Ιταλό, πήρε πρώτος το λόγο ζητώντας «συγγνώμη» από τον κόσμο.

«Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη γι αυτό που έγινε σήμερα. Όπως νιώθετε εσείς έτσι νιώθω και εγώ, τα παιδιά προσπάθησαν».

Αφού η κατάσταση δεν ξέφυγε με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, οι επικεφαλής των οργανωμένων ζήτησαν άμεσες αλλαγές τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο οργανωτικό με τον Αλαφούζο να τους απαντάει:

«Αυτά μπορώ, αυτά κάνω. Έχω χαλάσει όλη μου την περιουσία στον Παναθηναϊκό. Άμα θέλετε να σηκωθώ να φύγω και να έρθει άλλος να αναλάβει».

Μάλιστα έκανε και τη ρητορική, σαφώς, ερώτηση στον κόσμο: «Πριν από ένα μήνα η ομάδα ήταν καλή και τώρα δεν είναι»;

Ο Γιάννης Αλαφούζος εκεί τους εξήγησε ότι εκείνη την στιγμή δε ήταν δυνατόν να τους αναλύσει τα πλάνα και τις σκέψεις του για το μέλλον, κάτι που όμως αναμένεται (με ομολογουμένως μεγάλο ενδιαφέρον) να πράξει τις επόμενες μέρες, όντας πιο νηφάλιος .

Η στεναχώρια του κόσμου δεν μπορούσε να καταλαγιάσει εύκολα με κάποιους να λένε: «Εχουμε αποτύχει παντού, έχει τελειώσει η Ευρώπη, δεν είμαστε μέσα στους στόχους...».

Ο Ιταλός τεχνικός εκεί τους είπε, προσπαθώντας να κάνει μάλιστα τεχνική ανάλυση του τι έγινε και πήγαν όλα στραβά στο ντέρμπι: «Σας καταλαβαίνω, δεν αναζητώ δικαιολογίες, εγώ φταίω, φάγαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Δεν έχει συμβεί ξανά αυτό».

Οι οπαδοί τον ρώτησαν για τους συχνούς τραυματισμούς αλλά και το ότι η ομάδα «σκάει» από το 60 και μετά, με τον τεχνικό να εξηγεί: «Δεν έκανα ροτέισον και αλλαγές λόγω των υποχρεώσεων στην Ευρώπη. Περίμενα "κοιλιά" αλλά όχι τόσο μεγάλη. Εχω έναν χρόνο εδώ και δίνω το 110%, ασχολούμαι 24 ώρες το 24ώρο με την ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράει μόνο το αποτέλεσμα και το το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που πρέπει. Και σας καταλαβαίνω».

Ο Αντρέα Στραματσόνι ενημερώθηκε από τον κόσμο για τη φωτογραφία που έβγαλε ο Ιμπάρμπο μετά την βαριά ήττα με τον Πάρντο, αλλά και για ένα video που δημοσιεύτηκε τα ξημερώματα παραμονές του σημαντικού ματς στο Φάληρο, όπου ο παίκτης είναι ξύπνιος στο ξενοδοχείο. Ο Ιταλός έδειξε απορημένος και αναμένεται να δούμε την αντίδρασή του και αν θα τιμωρηθεί γι αυτό ο Κολομβιανός.

Με τη σειρά του ο Λέτο, εκ μέρους των παικτών τόνισε: «Συγγνώμη και από μένα, αλλά είμαστε ακόμη στην 8η αγωνιστική, υπάρχει χρόνος».

Δέκτης παραπόνων έγινε κι ο Ζέκα, ο οποίος τα... άκουσε για το θέμα που είχε κυκλοφορήσει ότι μετά την ήττα από την Ξάνθη είχε βγει στα μπουζούκια. «Εσύ είσαι εδώ, τιμάς τη φανέλα, αλλά δεν γίνεται να συμπεριφέρεσαι έτσι, πρέπει να έχεις άλλη εικόνα», του είπαν χαρακτηριστικά με τον ίδιο να ζητά επίσης «συγγνώμη».

Ο κόσμος είπε σε όσους βρέθηκαν στο Κορωπί: «Είστε άντρες, που είστε εδώ, μπροστά μας. Αυτό τουλάχιστον το κάνατε, αλλά δεν φτάνει. Είμαστε ο Παναθηναϊκός πρέπει να καταλάβετε όλοι σε ποιον σύλλογο είστε, όποιος δεν μπορεί να αντέξει το βάρος να φύγει»

Όσο για τον Ιταλό άκουσε τον κόσμο να του λέει: «Ακόμη κι ο πρόεδρος να αποφασίσει να μείνεις, αν τα αποτελέσματα αυτά που περιμένουμε, θα ζητάμε το κεφάλι σου και δεν ξέρουμε το κατά πόσο μπορείς να αντέξεις». Ο ίδιος, τους αποχαιρέτησε με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να κάνει το καλύτερο δυνατό.

Κατά τις 2:15 τα ξημερώματα όπου και αποχώρησαν άπαντες (αντιπροσωπεία και οπαδοί), από τη συνάντηση ακούστηκε να λένε κάποιοι: «Αν δεν νικήσετε την ΑΕΚ, θα κάψουμε τη Λεωφόρο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :