Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ BASKET LEAGUE ΚΑΙ... ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


Αλλαγές στο πρόγραμμα της 5ης, 6ης και 7ης αγωνιστικής της Α1, γνωστοποίησε ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο πρόγραμμα της STOIXIMAN.GR Basket League:

* Η αναμέτρηση Κύμη Seajets – Τρίκαλα Bc Aries της 5ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή 6/11 αντί για το Σάββατο (5/11) που είχε αρχικά οριστεί, με ώρα έναρξης τις 19:00 στο Κ.Γ. Χαλκίδας και δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

* Η συνάντηση Παναθηναϊκός Superfoods – Κολοσσός H Hotels της 6ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/11 με ώρα έναρξης τις 17:00 αντί για τις 17:30, που είχε αρχικά οριστεί, στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το NOVASPORTS2HD.

* Η αναμέτρηση Λαύριο DHI – Ολυμπιακός της 7ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Δευτέρα 21/11 με ώρα έναρξης τις 17:00 αντί για τις 17:30, που είχε αρχικά οριστεί, στο Κ.Γ. Λαυρίου και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την NOVASPORTS3HD.

* Η συνάντηση Άρης – Παναθηναϊκός Superfoods της 7ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21/11 με ώρα έναρξης τις 19:00, αντί για τις 20:30, που είχε αρχικά οριστεί, στο Αλεξάνδρειο και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το NOVASPORTS2HD.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :