Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ...


Την άμυνά του θα πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός ενόψει των αγώνων με Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου, μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο φόργουορντ του Θρύλου... «όλα ξεκινούν από την άμυνά μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε άσχημη εικόνα στο παιχνίδι με την Γαλατά. Ξεκινήσαμε δυνατά, αλλά δεν κρατήσαμε το ρυθμό μας και κάναμε μια άσχημη ήττα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Γαλατά δεν είναι καλή ομάδα. Σήμερα, έπρεπε να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όχι μόνο για το σημερινό παιχνίδι, αλλά και για τα ματς που ακολουθούν. Εχουμε μπροστά μας δύσκολη εβδομάδα με πάρα πολύ δυνατά παιχνίδια. Ολοι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», ανέφερε αρχικά.

Οσο για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός στα ματς με Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό: «Εχει γίνει κουραστικό πλέον να λέμε ότι όλα ξεκινούν από την άμυνά μας. Βάλαμε τόσους πόντους στην Τουρκία, αλλά φάγαμε παραπάνω και ηττήθηκαμε. Δεν γίνεται να βάζεις σε κάθε ματς 90-95 πόντους για να κερδίζεις. Στην Ευρωλίγκα είμαστε κάτω από τη μέση στο θέμα της άμυνας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι και από εκεί πρέπει να ξεκινάει το παιχνίδι μας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :