Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ «ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΠΑΠ για την επίσκεψη αντιπροσωπίας παικτών του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στα νοσοκομεία Παίδων της Αττικής:


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά που νοσηλεύονται στον δεύτερο και τον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και στον τρίτο όροφο του «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».



Κοντά τους βρέθηκαν παίκτες από τις ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, τους οποίους ένωσε εκτός αγωνιστικού παρκέ το «Κάτι Καλύτερο» του ΟΠΑΠ. 



Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό, Τζέιμς Γκιστ και Νίκος Παππάς από τον Παναθηναϊκό και Ντούσαν Σάκοτα, Κώστας Βασιλειάδης και Μάικλ Ντίξον από την ΑΕΚ, μαζί με εργαζόμενους του ΟΠΑΠ επισκέφθηκαν τους μικρούς τους φίλους και τους έδωσαν αναμνηστικά δώρα. Επίσης, βοήθησαν στη διανομή του μεσημεριανού φαγητού και ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά ταχεία ανάρρωση.



Ο Πετρ Ματεγιόφσκι, Chief Customer Officer ΟΠΑΠ Α.Ε. δήλωσε: «Είμαι πολύ υπερήφανος για το έργο που έχει υλοποιήσει ο ΟΠΑΠ στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία «Αγία Σοφία» και «Παν & Αγλαϊα Κυριακού». Όταν τα είχα επισκεφτεί για πρώτη φορά το 2014, η εικόνα που είχα αντικρίσει ήταν τελείως διαφορετική από τη σημερινή. Σήμερα, σχεδόν τρία χρόνια μετά την έναρξη του έργου της ανακαίνισης τους, βλέπω μια τεράστια αλλαγή. Βλέπω νέους πλήρως ανακαινισμένους ορόφους, βλέπω νέο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, νέους ανελκυστήρες, νέα κλιμακοστάσια, νέες εισόδους αλλά πάνω από όλα βλέπω τα χαμόγελα των παιδιών, των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.



Αυτός ακριβώς ήταν και ο βασικός στόχος του ΟΠΑΠ όταν ξεκίνησε αυτό το μεγαλόπνοο έργο. Το 2014 είπαμε πως θα ανακαινίσουμε τα δύο σημαντικότερα παιδιατρικά νοσοκομεία στην Ελλάδα και υλοποιήσαμε τη δέσμευσή μας στο ακέραιο. Ήδη έχουμε παραδώσει στα 2 παιδιατρικά νοσοκομεία 8 Νοσηλευτικές Μονάδες, συνολικής έκτασης 5.330 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητας 191 κλινών και συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερα έργα καθώς στόχος μέσα από το έργο είναι να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στην νέα γενιά.



Αυτή την Κυριακή στο πλαίσιο τους Μαραθώνιου,  σας καλούμε να επισκεφτείτε το περίπτερο μας και να συμμετάσχετε στην κατασκευή lego που θα έχουμε στήσει ειδικά για εσάς. Θα ήθελα να σημειώσω ότι ο ΟΠΑΠ την απλή συμμετοχή σας στην κατασκευή lego θα την μετατρέψει σε ποσό που θα δαπανήσει για την ανακαίνιση των 2 παιδιατρικών νοσοκομείων».


Ο Μανώλης Παπασάββας, Διοικητής Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» ανέφερε: «Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για τη συνεργασία την οποία έχουμε από το 2014 η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική για το νοσοκομείο μας. Μέχρι στιγμής έχουν ανακαινιστεί τρεις νοσηλευτικές μονάδες και στο τέλος Απριλίου του 2017 θα παραδοθεί στο νοσοκομείο ακόμη μία. 


Τον επόμενο χρόνο έχει προγραμματιστεί να γίνει πλήρης εκσυγχρονισμός της μονάδας ημερήσιας νοσηλείας και των χειρουργείων μιας ημέρας, καθώς επίσης και κεντρική αποστείρωση. Θα ήθελα να προσκαλέσω όλους να παρευρεθούν την Κυριακή στον Μαραθώνιο γιατί όσο πιο πολλές συμμετοχές υπάρχουν, τόσο πιο πολλά χρήματα θα προσφέρει Ο ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων».



Ο Χρήστος Μάνος, Αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου «Παναγιώτη κ Αγλαΐας Κυριακού» τόνισε: «Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για το σημαντική του στήριξη τα τελευταία χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους παίκτες της ΑΕΚ που ήρθαν σήμερα, μοίρασαν δώρα στα παιδιά, πολύ χαρά και αγάπη. Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για όλους και πολύ περισσότερο για τα παιδιά». 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :