Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΙΝΤΕΓΕ : ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ...


Πολύ καλή παρουσία με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει ο Μπράουν Ιντέγε.

Ο Νιγηριανός επιθετικός σκοράρει συνεχώς, βοηθάει την ομάδα να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια υψώνουν στο δρόμο της οι αντίπαλοι και μιλώντας σε ξένο ΜΜΕ, δεν έκρυψε την επιθυμία του να μεταφέρει στη Νιγηρία την... αύρα που έχει με τον Ολυμπιακό.

Η Νιγηρία κοντράρεται στις 12 Νοεμβρίου εντός έδρας με την Αλγερία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και μιλώντας ο επιθετικός του Θρύλου, ανέφερε. «Θα πω πως είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και θα είναι ένα καλό ματς για εμάς τους παίκτες. Παίζοντας ένα παιχνίδι σαν κι αυτό μπροστά στους οπαδούς μας, εντός έδρας, απλά θα πρέπει να αποδείξουμε σε όλο τον κόσμο πως μπορούμε να κερδίσουμε την Αλγερία. Αυτή τη φορά δεν έχουμε καμία δικαιολογία, πρέπει να πάμε τη χώρα στο Μουντιάλ», ανέφερε ο Ιντέγε και συνέχισε για τις θέσεις που παίζει στην επίθεση.

«Πάντα παίζω μόνος μπροστά. Αυτός είναι ο ρόλος μου και εκεί θα ήθελα να παίζω. Έχω αγωνιστεί, πάντως και μπορώ να παίξω και ως υποστηρικτικός στράικερ».

Συνεχίζοντας, ο Νιγηριανός παίκτης του Ολυμπιακού, τόνισε πως θα ήθελε να μεταφέρει την αύρα που έχει με τον Θρύλο στη Νιγηρία, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει την Αλγερία. «Η ζωή στην Ελλάδα είναι πολύ καλή. Αλλά ανυπομονώ για το ματς με την Αλγερία και δεν μπορώ να περιμένω. Θέλω να δω τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι πιστεύω πως έχουν τον ίδιο στόχο και έρχονται στη Νιγηρία για να κερδίσουμε την Αλγερία στο σπίτι μας. Όλοι ανυπομονούμε για αυτό. Στην ομάδα μου τα πηγαίνω πολύ καλά, είμαι χαρούμενος για αυτό, με όλη τη στήριξη που έχω και ανυπομονώ να το μεταφέρω στη χώρα μου».

Καταλήγοντας, ο Ιντέγε ανέφερε πως ναι μεν η Αλγερία βρίθει ποιότητας, αλλά η Νιγηρία έχει τα φόντα να κερδίσει. «Ξέρουμε πως η Αλγερία έχει μερικούς καλούς παίκτες, χωρίς αμφιβολία. Και εμείς, αυτή τη στιγμή είμαστε στην καλύτερη κατάσταση για να πάμε τη χώρα στο Μουντιάλ. Έχουμε μερικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά στην αντίπαλη άμυνα, άρα δεν ανησυχώ για αυτό. Ξέρουμε πως θα χρειαστεί να παίξουμε αμυντικά και να σιγουρευτούμε πως δεν θα μας απειλήσουν. Αλλά και αυτοί θα πρέπει να μας προσέξουν όταν θα επιτεθούμε. Θα κάνουμε το παν για να τους κερδίσουμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :