Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΙΦΤΗΣ : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΝΙΚΗΣΕ ΔΙΚΑΙΑ!


Ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε γιατί ο Αρης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει χρόνο για... χάσιμο, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπάνβιτ (9/11, 21:00) για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Ο προπονητής του Αρη έδωσε «συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Έπαιξε καλύτερα, έπαιξε αρκετά δυνατά και νίκησε δίκαια. Εμείς είχαμε ένα καλό αμυντικό δεύτερο ημίχρονο, το οποίο μας έδωσε τη δυνατότητα να πιστέψουμε πως μπορούσαμε να πλησιάσουμε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό, επιθετικά παίξαμε καλύτερα, αλλά αμυντικά ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Καλώς ή κακώς αυτό πρέπει να τελειώσει τώρα εδώ. Και από το επόμενο λεπτό να σκεφτούμε το ματς με την Μπάνβιτ. Δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο, είναι κρίμα που παίζουμε μέσα σε δύο ημέρες, η ομάδα είναι κουρασμένη, εξαντλημένη και σε λιγότερο από 48 ώρες πρέπει να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Champions League εναντίον της Μπάνβιτ. Δεν υπάρχει χρόνος για συναισθήματα, πρέπει να πάμε κατευθείαν στο επόμενο παιχνίδι».

Οσον αφορά τον Ερικ Μπάκνερ, σημείωσε πως «έκανε νωρίς φάουλ, ήταν εκτός ρυθμού, νομίζω πως η άμυνα του Ολυμπιακού έκλεισε μέσα, όταν έπαιζαν με συγκεκριμένη πεντάδα, δεν μπορούσε να σκοράρει και χρειάζεται χρόνο. Πρέπει να βελτιωθεί. Και αυτός και οι άλλοι».

Τέλος, ζητήθηκε από τον Δημήτρη Πρίφτη να σχολιάσει τον χρόνο συμμετοχής του Μάικλ Τζένκινς (19'): «Είναι λίγα (19') νομίζετε; Εγώ νομίζω ότι είναι και πάρα πολλά. Είναι αρκετά για να δείξει κάτι. Πόσο να παίξει;».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :