Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΦΟΥΣΤΕΡ : ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ... ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ!


Ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε στο Sport24.gr για το ντέρμπι της Κυριακής.

"Αφήστε την ψυχή σας στο χορτάρι", η προτροπή του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά:

Sport24: Νταβίδ έμεινες έξι χρόνια στον Ολυμπιακό και έπαιξες σε ένα σωρό ντέρμπι. Γιατί είναι αυτά τα ματς τόσο ξεχωριστά για έναν ποδοσφαιριστή και πώς ένιωθες εσύ σε αυτά, ειδικότερα όταν φορούσες και το περιβραχιόνιο του αρχηγού;

David Fuster: Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα και αυτοί που σε κάνουν να το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή, είναι οι φίλαθλοι. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να νικήσεις τον αιώνιο αντίπαλο και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεσαι αμέσως μόλις γίνεις κι εσύ μέλος της ομάδας. Για μένα, το να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με έκανε να νιώθω υπερηφάνεια και πάνω απ' όλα ευθύνη. Και φυσικά, στα ντέρμπι όλα αυτά παρουσιάζονταν στον υπερθετικό βαθμό.

Sport24: Αν σου ζητούσα από όλα τα ντέρμπι που έχεις παίξει, να ξεχωρίσεις ένα, ποιο θα ήταν αυτό;

David Fuster: Το ντέρμπι που ξυπνάει μέσα μου περισσότερο τις αναμνήσεις και την νοσταλγία, είναι το πρώτο που έπαιξα στο "Καραϊσκάκης", γιατί εκεί έμεινα άφωνος με την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργήσει ο κόσμος. Εκείνη την ημέρα συνειδητοποίησα το μέγεθος αυτού του συλλόγου.

Sport24: Πώς ένιωθες όταν ο προπονητής δεν σε είχε στην αρχική ενδεκάδα ενός ντέρμπι;

David Fuster: Κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται και όταν αυτό δεν συμβαίνει, τότε νιώθεις άσχημα, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για ένα ντέρμπι. Πάντοτε προσπαθούσα να δώσω μια εξήγηση στα πράγματα και πάντοτε κατέληγα στο ίδιο συμπέρασμα: συνέχισε να δουλεύεις σκληρά και θα έρθει και η δική σου ευκαιρία. Πάντως, ακόμα και από τον πάγκο μπορείς να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου. Εμένα μου άρεσε να τους μιλάω και να τους ανεβάζω το ηθικό.

Sport24: Από όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού που αντιμετώπισες στα ντέρμπι αιωνίων, υπάρχει κάποιος που θα ήθελες να έχεις τη φανέλα του για ενθύμιο;

David Fuster: Νιώθω μεγάλο σεβασμό για όλους τους παίκτες που αντιμετώπισα ως αντίπαλους, το ίδιο και για εκείνους του Παναθηναϊκού, γιατί σε τελική ανάλυση είμαστε όλοι συνάδελφοι στο ίδιο επάγγελμα, όμως γενικά δεν θα ζητούσα τη φανέλα από κανέναν. 

Sport24: Αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έφυγες από την Ελλάδα, νιώθεις νοσταλγία τώρα που πλησιάζει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν; Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού που συνεχίζουν να σε αγαπούν;

David Fuster: Φυσικά και νιώθω νοσταλγία και όταν υπάρχει ένα ντέρμπι, ακόμα περισσότερο. Ο Ολυμπιακός και η Ελλάδα γενικότερα θα βρίσκονται για πάντα μέσα στην καρδιά μου, γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου. Στους φίλαθλους του Ολυμπιακού θέλω να πω ότι θα είμαι πάντοτε ευγνώμων για τον σεβασμό και την αγάπη που μου έδειξαν.

Sport24: Και μια τελευταία ερώτηση Νταβίδ, πριν σε αφήσω. Αν έπαιζες την Κυριακή φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, τί θα έλεγες στους συμπαίκτες σου, κυρίως στους καινούργιους, πριν βγείτε από τη φυσούνα;

David Fuster: "Παίξτε με καρδιά. Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα, πρέπει να τα νιώσετε και να αφήσετε την ψυχή σας στο χορτάρι",  αυτό ακριβώς θα τους έλεγα.Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους και καλή τύχη στον Ολυμπιακό!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :