Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΠΛΗΡΩΝΕΙ... ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΝΤΟ Ο... ΙΜΠΑΡΜΠΟ!


Ο Ιμπάρμπο θα πληρώσει με... πρόστιμο την συμπεριφορά του πριν αλλά και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ θα αποκλειστεί από την αποστολή κάποιου εκ των προσεχών αγώνων.

Την πειθαρχία θέλει να επαναφέρει και πάλι στα αποδυτήρια η τεχνική ηγεσία αλλά και η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο πρώτος που θα κληθεί να πληρώσει τις... «αμαρτίες» του είναι ο Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Κατόπιν κοινής αποφάσεως του Αντρέα Στραματσόνι και της διοίκησης, στον Κολομβιανό επιθετικό επιβλήθηκε πρόστιμο για τις αρκετές παραβιάσεις του εσωτερικού κανονισμού, αλλά κυρίως για την συμπεριφορά του τόσο πριν όσο και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όπου πριν το παιχνίδι ανέβασε βίντεο στα social χορεύοντας στο ξενοδοχείο της ομάδας και στη συνέχεια ακολούθησε η... χαμογελαστή φωτογραφία με τον Φελίπε Πάρντο. Μάλιστα, ο παίκτης θα μείνει εκτός αποστολής σε ένα ή ίσως και περισσότερα από τα προσεχή παιχνίδια του "τριφυλλιού".

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις των "πράσινων" βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Γιάννης Αλαφούζος. Την ώρα της επίσκεψής του βρισκόταν σε εξέλιξη η προπόνηση του Παναθηναϊκού, με το αφεντικό της ΠΑΕ να παρακολουθεί το τελευταίο κομμάτι του προγράμματος. Μάλιστα, ο Αλαφούζος είχε και μια σύντομη συζήτηση με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Αντρέα Στραματσόνι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :