Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ... ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΣΚΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Ενα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δίνει απόψε ο Ολυμπιακός (21:00, ΕΡΤ1).

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο ΣΕΦ τους Ρώσους και θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν την 4η νίκη τους στη φετινή Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα έχει τη στήριξη χιλιάδων οπαδών τους, οι οποίοι θα μετατρέψουν σε... «καμίνι» το ΣΕΦ και θα βοηθήσουν τον Θρύλο στη μάχη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Οι δύο ομάδες θα "παλέψουν" μέχρι... τελικής πτώσεως και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, όπως δήλωσε και ο Κώστας Παπανικολάου δεν φοβάται τους Ρώσους και είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη μάχη.

Ο μοναδικός... «πονοκέφαλος» για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ακούει στο όνομα... Έρικ Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου για το πρωτάθλημα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ολοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρει ο Θρύλος ακόμα μια σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :