Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΜΕ... ΓΚΟΛ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!


Με το δεξί ξεκίνησε η Εθνική ομάδα Νέων την... περιπέτειά της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, το οποίο θα διεξαχθεί στην Γεωργία.

Η «γαλανόλευκη» το απόγευμα της Πέμπτης κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα της Ουαλίας με 2-0 και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της.

Μάλιστα, το δεύτερο γκολ, με το οποίο ουσιαστικά η Ελλάδα σφράγισε τη νίκη της, πέτυχε ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Νικολάου (78’), ο οποίος απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ το σκορ είχε ανοίξει στο 59' ο Μίνγκος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη βασική εντεκάδα της Εθνικής εκτός από τον σκόρερ Νικολάου, ξεκίνησε τόσο ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος ήταν και αρχηγός, όσο και ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 78’ από τον Οικονομίδη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :