Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΗΧΗΡΗ... ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΚΑΙ) ΣΤΟΝ ΠΑΟ!


Μετά την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ήρθε η... ώρα του Παναθηναϊκού!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ομάδα του Σταματσόνι (19:30, NS1) και μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς του που θα βρεθούν στον "Γ. Καραϊσκάκης" ετοιμάζεται να πανηγυρίσει μια ακόμα σπουδαία νίκη.

Ο «Ναός» θα… βράζει και ο κόσμος θα μετατρέψει το γήπεδο σε… καμίνι που θα «λιώσει» τους παίκτες του "τριφυλλιού". Ο κόσμος, η ομάδα και η διοίκηση θα δώσουν ένα... μάθημα στην ομάδα του Αλαφούζου και θα δώσουν μια ηχηρή απάντηση σε όσους πολεμούν τον Θρύλο και τον Πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο θα προσπαθήσει να κάνει ότι έκανε και κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και στον ΠΑΟΚ και στο τέλος της βραδιάς κόσμος και ομάδα θα πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη επί του "αιώνιου"… πελάτη.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι υπάρχουν ακόμα 1.000 εισιτήρια για τον αγώνα και όσοι οπαδοί του Θρύλου θέλουν μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εκδοτήρια, τα οποία θα ανοίξουν στις 10:00 το πρωί.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :