Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ... ΝΕΟ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Ο Ολυμπιακός δείχνει να παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη του νεαρού Βασίλη Πατσατζόγλου, ανιψιού του Χρήστου, ο οποίος ως γνωστόν έχει φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής με τον Πανιώνιο όμως το ταλέντο του και οι ικανότητές του φαίνονται και τις έχει ήδη εντοπίσει (και) ο Ολυμπιακός.

Ο νεαρός αμυντικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης με συμβόλαιο έως το 2018, είναι γεννημένος το 1994. Ένα παιδί με ύψος 1,90 και πολύ καλά σωματικά προσόντα. Ακολουθεί τα... χνάρια του θείου του Χρήστου (που έχει παίξει με επιτυχία στον Ολυμπιακό), καθώς εκτός από κεντρικός αμυντικός, μπορεί να παίξει και δεξιός μπακ αλλά και αμυντικός χαφ.

Πριν τον Πανιώνιο θήτευσε στους Νέους της Ξάνθης, στη Νίκη Βόλου και τον Ηρακλή Ψαχνών.

Στο Λιμάνι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του και την παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι μία πολύ καλή επένδυση για το μέλλον.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :