Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΕΙΔΕ... ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ!


Ο γκαρντ της Μπεσίκτας, Ντι Τζέι Στρόμπερι, μίλησε στο gazzetta.gr για τη πρώτη εικόνα που ήρθε στο μυαλό του όταν μπήκε στο ΟΑΚΑ, θυμήθηκε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά...

Μια γνώριμη φυσιογνωμία θα βρει απέναντί της στο σημερινό παιχνίδι (19:00) η ΑΕΚ! Ένας παίκτης που πάτησε αρκετές φορές πέρυσι το παρκέ του ΟΑΚΑ και γνωρίζει καλά τα λημέρια του κλειστού. Ο λόγος φυσικά για τον Ντι Τζέι Στρόμπερι, ο οποίος επέστρεψε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ύστερα από πέντε μήνες περίπου. Μόνο που αυτή τη φορά θα φοράει τη φανέλα της Μπεσίκτας και όχι αυτή του Ολυμπιακού...

Τότε που έφυγε από το γήπεδο με το τρόπαιο του πρωταθλητή. Μάλιστα ήταν από τους πρώτους που έτρεξε στη φυσούνα για να αγκαλιάσει τον Βασίλη Σπανούλη ύστερα από το τρίποντο που είχε χαρίσει στους ερυθρόλευκους το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Μια φάση η οποία του έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό όπως δήλωσε λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με την Ενωση για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

-Ντι Τζέι επιστρέφεις και πάλι ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ ύστερα από λίγους μήνες... Την τελευταία φορά έφυγες από εδώ ως πρωταθλητής.

«Ναι, ποιος να το περίμενε... Προφανώς με το που μπήκα στο ΟΑΚΑ για τη προπόνηση, μια εικόνα μου ήρθε στο μυαλό. Τον Σπανούλη να σημειώνει το νικητήριο τρίποντο και να μας χαρίζει το πρωτάθλημα. Είναι η μεγαλύτερη ανάμνηση που έχω από αυτό το γήπεδο. Αν και έπαιξα πέρυσι αρκετές φορές, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή...»

-Τώρα όμως δεν θα φοράς τα ερυθρόλευκα, αλλά τη φανέλα της Μπεσίκτας...

«Ναι. Και δεν θα παίξω εναντίον του Παναθηναϊκού, αλλά εναντίον της ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος με τη νέα μου ομάδα. Νέοι στόχοι, νέα πρόκληση και ελπίζω ότι στο τέλος θα έχουμε καταφέρει να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

-Συνεργάζεσαι και πάλι με τον κόουτς Σαρίτσα, ο οποίος σε πήρε και στην Μπεσίκτας...

«Ναι είναι πολύ ωραίο να νιώθεις ότι σε εμπιστεύεται ο κόουτς. Είχαμε κατακτήσει πριν από δύο χρόνια το πρωτάθλημα στην Τουρκία με την Καρσίγιακα και έχουμε πολύ καλή χημεία. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής και πραγματικά τον σέβομαι πάρα πολύ».

-Εχεις παραστάσεις από το ΟΑΚΑ. Πώς περιμένεις το ματς με την ΑΕΚ;

«Σίγουρα περιμένω ένα πολύ πολύ δύσκολο παιχνίδι. Την ΑΕΚ τη θυμάμαι από πέρυσι. Έχει τον ίδιο προπονητή και γνωρίζω καλά πόσο δύσκολο είναι να την κερδίσεις στο ΟΑΚΑ. Παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους, έχουν εξαιρετικούς παίκτες και θα είναι δύσκολα για μας. Παρόλα αυτά είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη».

-Θεωρείς ότι είστε μαζί με την ΑΕΚ απο τα φαβορί για το Champions League;

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι ο αρμόδιος για να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι πρόκειται για δύο πολύ καλά κλαμπ, με γεμάτα ρόστερ που μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος. Θα δούμε όμως τι θα γίνει στο μέλλον. Η σεζόν είναι μεγάλη και είμαστε ακόμα στην αρχή...»

-Βρήκες τον χρόνο να μιλήσεις με κάποιον από τους συμπαίκτες σου στον Ολυμπιακό;

«Ναι, μίλησα! Με τον Πατ (Γιανγκ), το Λοτζέσκι, τον Χάκετ. Άλλωστε δεν έχω χάσει την επαφή με τα παιδιά. Παρακολουθώ τα νέα τους, βλέπω το Ολυμπιακό και μιλάμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Εχω φίλους μέσα στην ομάδα και αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ. Εχω επαφή και με τον Οθέλο (Χάντερ) αν και εκείνος με τη σειρά του δεν είναι πια στην ομάδα, αλλά στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :