Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΜΠΙΡΤΣ Ο... ΛΟΤΖΕΣΚΙ!


Ο Ματ Λοτζέσκι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόδοση του Κεμ Μπιρτς και το πόσο πολύ βοήθησε τον Ολυμπιακό να νικήσει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού βοήθησε σε ένα ακόμη παιχνίδι την ομάδα του να φτάσει στη νίκη και μιλώντας στο "gazzetta.gr" αποθέωσε τον Κεμ Μπιρτς.

Αρχικά ο Ματ Λοτζέσκι ανέφερε σχετικά με την αναμέτρηση, «Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο. Αιφνιδιαστήκαμε στα πρώτα λεπτά αλλά όσο περνούσε ο χρόνος βρίσκαμε τον ρυθμό μας. Φτάσαμε να προηγηθούμε και με μεγάλη διαφορά… Σημασία έχει ότι κερδίσαμε».

Σε ερώτηση σχετική με την απόδοση του Κεμ Μπιρτς και τα τέσσερα κοψίματα του Καναδού, ο Λοτζέσκι φρόντισε να αποθεώσει τον συμπαίκτη του, «Ο Μπιρτς είναι εξαιρετικός αμυντικός, το απέδειξε και σήμερα. Δίνει ενέργεια στην ομάδα και νομίζω ότι η παρουσία του στην τελευταία περίοδο ήταν καταλυτική για μας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :