Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΟΛΑ ΓΙΑ... ΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Έβδομη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και μετά την ήττα από τη Γαλατά στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (20:00, NS2).

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν τα... πάνω τους και μοναδικός τους στόχος είναι η νίκη απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος θα τιμηθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας πριν την έναρξη του ματς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει να δει όλους τους παίκτες του να δίνουν τα πάντα για τη νίκη και ιδιαίτερα οι Έρικ Γκριν και Πάτρικ Γιανγκ. Ο πρώτος επέστρεψε, ο δεύτερος μπορεί να παίξει καλύτερα και το ζητούμενο είναι να ανεβάσει ρυθμό και όλοι μαζί να προσπαθήσουν να φτάσουν στη νίκη με την οποία ο Θρύλος θα πάει το συνολικό σκορ στο 4-3.

Προπάντων, θα πάρει ψυχολογία για τον αγώνα για την όγδοη αγωνιστική, που είναι αυτός με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή.

Δύο νίκες στα δύο αυτά παιχνίδια θέλει ο Ολυμπιακός και η αρχή θα γίνει απόψε στο ΣΕΦ, που θα σφύζει από κόσμο στις εξέδρες.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :