Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΜΠΙΡΤΣ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ, ΑΝ...


Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το «δύο στα δύο» κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα αν παίξει... καλύτερη άμυνα, εμφανίστηκε ο Κεμ Μπιρτς.

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω την «κακή» ήττα από την Γαλατάσαραϊ και έχει συγκεντρωθεί στις επόμενες δύσκολες και παράλληλα κρίσιμες αναμετρήσεις με τη Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

Ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες των ερυθρόλευκων, ο Κεμ Μπιρτς, μίλησε στη Sportday για το πώς περιμένει αυτή την εβδομάδα και τι πρέπει να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του για να επιστρέψουν... στις επιτυχίες.

Αναλυτικά, ο Κεμ Μπιρτς, μίλησε για:

-το πώς αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός την ήττα από την Γαλατάσαραϊ:

«Είναι μεγάλη η σεζόν και δε πρέπει να μένουμε περισσότερο απ’ όσο πρέπει σε ένα κακό παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωνόμαστε άμεσα στην επόμενη αποστολή μας. Νομίζω πως έχουμε την ποιότητα να αντιδράσουμε όπως πρέπει και να αντιστρέψουμε το κλίμα. Αν παίξουμε όπως μπορούμε γιατί να μην κάνουμε δύο νίκες με Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό;».

-το τι έφταιξε για τις δύο σερί ήττες στην Ευρωλίγκα:

«Το μεγάλο πρόβλημα στα δύο τελευταία παιχνίδια Ευρωλίγκας ήταν η άμυνα. Επιτρέπουμε στα αντίπαλα γκαρντ να διεισδύουν με ευκολία στη ρακέτα μας και να δημιουργούν εύκολα ανοικτά σουτ για τους συμπαίκτες τους. Έτσι μας «σκότωσε» η Γαλατασαράι, έτσι και η ΤΣΣΚΑ. Αυτό θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα αν θέλουμε να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή μας και να επιστρέψουμε στις νίκες».

-το πώς περιμένει το πρώτο του παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και αν σημαίνει κάτι η προ λίγων ημερών νίκη του Ολυμπιακού με 25 πόντους:

«Το κάθε παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο είναι διαφορετικό. Ασφαλώς και δεν θα είναι το ίδιο με αυτό του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, αφού ο Παναθηναϊκός άλλαξε προπονητή και έχει βάλει καινούργια πράγματα στο παιχνίδι του. Σίγουρα θα έχουν πεισμώσει μετά την «βαριά» ήττα τους, ενώ θα έχουν και τον κόσμο τους μαζί. Θα πάμε να δώσουμε μάχη, αλλά προέχει η Μπαρτσελόνα».

-την προσωπική του απόδοση:

«Νιώθω πολύ όμορφα στον Ολυμπιακό. Από τη πρώτη στιγμή όλοι με έκαναν να καταλάβω τον ρόλο μου και τι ζητούν από εμένα και εγώ από την πλευρά μου να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Η ομάδα έχει εξαιρετικά γκαρντ με τα οποία μπορεί να συνεργαστεί και να αξιοποιηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα ένας ψηλός. Μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα και ο τρόπος παιχνιδιού της και αυτό με βοηθάει για να βγάλω στο παρκέ το ταλέντο μου. Το μπάσκετ είναι ίδιο σαν παιχνίδι, είτε παίζεις στην Ευρωλίγκα, είτε σε χαμηλότερο επίπεδο, όπως αυτό της πρώην ομάδας μου της Ουσάκ Απλά αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί. Από την πρώτη μέρα δουλεύω για να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν και να σταθώ αντάξιος σε μία τόσο μεγάλη πρόκληση».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :