Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΕΤΣΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ... ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΡΗΟΤΟ)


Αστάνα-Ολυμπιακός 1-1

«Ζεστός» αλλά και άτυχος ήταν ο Θρύλος στο παγωμένο Καζακστάν όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Αστάνα.

Μαχητικός αλλά και αρκετά άτυχος ήταν ο Θρύλος στο Καζακστάν όπου φιλοξενήθηκε από την Αστάνα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League. Η ομάδα μας άξιζε αναμφίβολα να φύγει με τη νίκη ωστόσο ο αντίπαλος τερματοφύλακας και το δοκάρι στέρησαν τους 3 βαθμούς.

Ακόμη κι έτσι όμως ο Ολυμπιακός αξίζει κάθε χειροκρότημα για την προσπάθειά του ενώ το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται θετικό και τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο, δηλαδή την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κι αυτό γιατί πέρα από τον βαθμό της ισοπαλίας οι πρωταθλητές Ελλάδας αγωνίστηκαν σ’ ένα ακόμα ευρωπαϊκό ματς με παιδιά από την Ακαδημία. Στη βασική 11άδα ήταν ο Μανθάτης με τον Ρέτσο ενώ στο φινάλε χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή και ο Ανδρούτσος.

Στο καθαρά αγωνιστικό, η Αστάνα αιφνιδίασε και βρέθηκε να προηγείται μόλις στο 8’ με γκολ του Ντεσπότοβιτς. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα η ομάδα μας είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Αφού πλησίασε την ισοφάριση στο 21’ με τον Καρντόσο, έκανε το 1-1 στο 29’ με κεφαλιά του Σεμπά.

Σπουδαίες ευκαιρίες για το 2-1 δημιουργήθηκαν στο 70’ και το 73’ με τον Ελιουνούσι αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στην ομάδα μας. Το αποκορύφωμα της ατυχίας ήρθε στο 85’ με το καταπληκτικό σουτ του Μάρτινς να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το «φιλμ» του αγώνα:
4’ Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα είναι για τον Ολυμπιακό. Ύστερα από κόρνερ, ο Βιάνα παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ από την δεξιά συμβολή των δοκαριών.
8’ Γκολ. Το 1-0 για την Αστάνα με κοντινό πλασέ του Ντεσπότοβιτς.
21’ Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ύστερα από ωραία αντεπίθεση από δεξιά. Η μπάλα φτάνει στον Καρντόσο που πλασάρει με το δεξί κι ενώ ο τερματοφύλακας είναι εξουδετερωμένος έρχεται ο Καμπανάγκα να σώσει τους γηπεδούχους αποκρούοντας λίγο πριν από τη γραμμή.
23’ Κεφαλιά του Λογκβινένκο από κοντά, αποκρούει έξοχα ο Λεάλι με τα αντανακλαστικά του.
29’ ΓΚΟΟΟΛ! Το 1-1 για τον Θρύλο με τον Σεμπά. Ο Μανθάτης έβγαλε την έξοχη σέντρα από αριστερά και ο Βραζιλιάνος με ψύχραιμη καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Έριτς.
39’ Ο Σεμπά φαίνεται να ανατρέπεται εντός περιοχής, ωστόσο ο διαιτητής δείχνει ότι πρέπει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
51’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Μποτία να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά βλέπει τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.
53’ Ψηλοκρεμαστό αριστερό πλασέ του Καρντόσο λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα περνάει πάνω από την δεξιά συμβολή των δοκαριών.
70’ Σπουδαία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ελιουνούσι να μπαίνει καταμέτωπο προς την περιοχή της Αστάνα και να σουτάρει με δύναμη με το δεξί αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε με διπλή προσπάθεια.
73’ Απειλεί ξανά ο Θρύλος και πάλι με τον Ελιουνούσι. Ο διεθνής Νορβηγός της ομάδας μας πιάνει με τη μία αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής για να διώξει δύσκολα με τις γροθιές σε κόρνερ στην αριστερή γωνία.
85’ Δοκάρι για τον Ολυμπιακό! Φανταστικό φαλτσαριστό δεξί σουτ του Μάρτινς από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι (ουσιστικά στην δεξιά συμβολή των δοκαριών) και σκάει στο έδαφος για να την μπλοκάρει στη συνέχεια ο Έριτς.
90’ Δυνατό αριστερό σουτ του Μπουχαλάκη εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
90+4’ Τεράστια ευκαιρία για τον Θρύλο με την εκπνοή του αγώνα. Ο Σεμπά βγάζει έξοχη σέντρα από δεξιά και ο Καρντόσο πιάνει την κεφαλιά αλλά δυστυχώς η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το την δεξιά συμβολή των δοκαριών.

ΑΣΤΑΝΑ (Στάνιμιρ Στοΐλοφ): Έριτς, Μαξίμοβιτς, Μουζίκοβ, Ντεσπότοβιτς (82’ Κουλμπέκοβ), Σίτοβ, Μπεϊσεμπέκοβ, Τουμάσι (90+3’ Ναζαριάν), Μαλίι, Λογκβινένκο, Καμπανάγκα, Σόμκο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Μποτία, Βιάνα, Ελαμπντελαουΐ, Ρέτσος, Καμπιάσο (81’ Ρομαό), Μπουχαλάκης, Μάρτινς (90+1’ Ανδρούτσος), Σεμπά, Μανθάτης (64’ Ελιουνούσι), Καρντόσο.

UEFA EUROPA LEAGUE 2016/17 – Φάση ομίλων 4η αγωνιστική
ΑΣΤΑΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 - 1 * 3/11/2016 * 18.00
ΓΗΠΕΔΟ: «Αστάνα Αρένα»
ΣΚΟΡΕΡ: 8’ Ντεσπότοβιτς / 29’ Σεμπά
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Όρελ Γκρίνφελντ (Ισραήλ)
ΒΟΗΘΟΙ: Ντάνι Κρασίκοβ (Ισραήλ), Ρόι Κρασάν (Ισραήλ)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 57’ Τουμάσι, 72’ Λογκβινένκο / 62’ Μπουχαλάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / 85’ Μάρτινς

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :