Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ο ΝΤΟΜΙΝΓΚΟΣ ΠΑΣΙΕΝΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ... ΓΚΟΝΣΑΛΟ!


Ο Γκονσάλο Πασιένσια αντιμετωπίζει ένα καρδιολογικό πρόβλημα, που τον αναγκάζει να απέχει από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού έτσι ώστε να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια, πατέρας του Γκονσάλο, μίλησε στο Gazzetta.gr για το πρόβλημα υγείας του γιού του και τα όσα έχουν γραφτεί για εκείνον και το μέλλον του στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:

Για τον γιο του,Γκονσάλο:

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ως πατέρας και εγώ που είμαι έχω το άγχος μου και την αγωνία μου. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως ο Γκονσάλο είναι καλά. Περιμένουμε τώρα την Πόρτο και τον τελικό κύκλο των εξετάσεών του και το τι θα μας δείξει για να μπορούμε μετά να μιλήσουμε υπεύθυνα για την ποδοσφαιρική του πορεία»

Για το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή:

«Αυτήν την στιγμή είναι στην Πορτογαλία και προσπαθεί να είναι σε ετοιμότητα. Αναμένουμε το τι θα μας πει η Πόρτο» 

Για το εάν ισχύει ότι θα λήξει πρόωρα ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό ο Ντομίνγκος ήταν κατηγορηματικός: 

«Μπορώ να σας τονίσω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση. Μόλις τελειώσουμε με τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα το πρόγραμμα είναι να γυρίσουμε στην Ελλάδα και την Αθήνα. Όπως επίσης δεν ισχύει πως σταματάει το ποδόσφαιρο ή έχει πρόβλημα στο να συνεχίσει να παίζει».

Για το πότε να περιμένουμε νεότερα από τις εξετάσεις του νεαρού φορ αλλά και το πότε θα είναι σε θέση να παίξει ξανά:

 «Αυτήν την στιγμή τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα ήθελα να αποφύγω μία εκτίμηση που δεν θα είναι σωστή. Όπως σας είπα και πριν περιμένουμε στο προσεχές διάστημα τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων. Θα κάνουμε μετά μία νέα συνάντηση με τους γιατρούς και την Πόρτο και θα δούμε τι θα ακολουθήσει. Είναι και θέμα του Γκονσάλο και το τι θα αποφασίσει και εκείνος. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο προς το παρόν. Σας ευχαριστώ θερμά».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :