Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΑΡΗ, ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ... ΚΑΡΙ!


Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην κάμερα του OTE για την νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη, την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού, Γαλατασαράι, αλλά και το ρεκόρ του Στέφ Κάρι με τα 13 τρίποντα.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Θρύλου:

Για την νίκη επί του Άρη:

«Eπρεπε να αντιδράσουμε μετά την ήττα μας επί της ΤΣΣΚΑ, το κάναμε, δεν μπορούμε, όμως, να στεκόμαστε πολύ στα ματς είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε. Το πρόγραμμα είναι βαρύ και προχωράμε».

Για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια:

«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την πρώτη θέση στην κανονική σεζόν. Κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε».

Για το εκτός έδρας ματς της Ευρωλίγκας κόντρα στη Γαλατασαράι:

«Το 0-5 της Γαλατασαράι είναι πλασματικό. Διαθέτει πολύ καλές μονάδες, ίσως δεν έχει καταφέρει να γίνει ακόμα η ομάδα που θα ήθελε. Στην έδρα της έχει μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη».

Για το ρεκόρ των 13 τριπόντων του Στεφ Κάρι:

«Ο Στεφ Κάρι είναι φαινόμενο, είναι φοβερός. Καλό είναι να μην τον βλέπει ο κόσμος και τα παιδιά, γιατί αν προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο θα απογοητευτούν. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα ρεκόρ, αλλά να βοηθάω την ομάδα μου να νικάει, να είμαι υγιής και όσο το δυνατόν καλύτερος στο γήπεδο».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :