Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ!


Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Γαλατασαράι με αποτέλεσμα να σημειώσει ατομικό ρεκόρ όσον αφορά στο σύστημα αξιολόγησης αλλά και να ισοφαρίσει την προηγούμενη καλύτερη επιθετική του επίδοση, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net".

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής γκαρντ σταμάτησε στους 19 πόντους με 1/2 δίποντα, 5/8 τρίποντα και 2/2 βολές, κάτι που είχε να συμβεί για τον ίδιο από τις 25 Μαρτίου του 2016 και την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ όταν είχε πετύχει ξανά 19 πόντους με 6/6 τρίποντα και 1/2 βολές.

Εκτός από τη συνεισφορά του στον παραγωγικό τομέα ο Μάντζαρης μάζεψε ακόμα 7 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ για να συγκεντρώσει συνολικά 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Το συγκεκριμένο ράνκινγκ είναι το καλύτερο στην καριέρα του παίκτη των ερυθρόλευκων στην Ευρωλίγκα ξεπερνώντας με αυτό τον τρόπο το 22 ράνκινγκ που είχε “γράψει” στην στατιστική του στις 5 Νοεμβρίου του 2015 με αντίπαλο τη Λιμόζ.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :