Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ : ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο Κρις Καλαντζής, έχοντας φορέσει και την φανέλα του  Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, παραχώρησε συνέντευξη στο «gazzetta.gr», προβλέποντας νίκη των ερυθρόλευκων στο ντέρμπι, ενώ τόνισε πώς... νοσταλγεί το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στο «τριφύλλι».


Αναλυτικά όσα είπε ο  παλαίμαχος Ελληνοαυστραλός άσος σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του:

Για το γκολ του που πέρασε στο πάνθεον του ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Ήταν μεγάλη στιγμή για μένα να αγωνιστώ εναντίον του Παναθηναϊκού και να σκοράρω ένα θαυμάσιο γκολ, στην ομάδα δηλαδή που πέρασα πέντε χρόνια. Ήταν περίπου έναν μήνα μετά την μεταγραφή μου. Πέτυχα αυτό το τέρμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ήταν μία μέρα που δεν μπορώ ποτέ να ξεχάσω. Ήταν ίσως το καλύτερο μου γκολ».



Κάθε μεταγραφή ποδοσφαιριστή από τον ένα αιώνιο αντίπαλο στον άλλο, όπως είναι λογικό δημιουργεί ντόρο. Ο Καλαντζής ανήκει στο κλειστό κλαμπ των παικτών που φόρεσαν τη φανέλα τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού.

«Ήταν δύσκολο να παίξω εναντίον των πρώην συμπαικτών μου Χριστοδούλου, Καλιτζάκη, Δώνη και των υπόλοιπων παιδιών. Ήταν κάπως παράξενο και για τους οπαδούς κυρίως γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό και πήγα στον Ολυμπιακό. Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως προσπαθείς να παίξεις όχι για τον εαυτό σου αλλά για την ομάδα. Δεν σκέφτεσαι, απλά προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο.


Αν δεις στο video όταν σκοράρω εναντίον του Παναθηναϊκού, την στιγμή που τρέχω για να πανηγυρίσω θα δεις τον Γιόζεφ Βάντσικ να μου λέει 'fucking'. Ήταν μία λέξη που είχε ακούσει στην προπόνηση που λέγαμε με τον Λούη Χριστοδούλου και αντέδρασε μετά το γκολ που σημείωσα».

Από τότε στο σήμερα. Ο βετεράνος μεσοεπιθετικός θεωρεί πως στο ντέρμπι της Κυριακής, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο προβλέποντας νίκη των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Είναι δύσκολο να διαλέξω μία ομάδα για το ντέρμπι της Κυριακής. Πρόκειται για δύο ομάδες που αποπνέουν τεράστιο σεβασμό. Πιστεύω ωστόσο πως ο Ολυμπιακός θα επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 2-0».

Ο Καλαντζής δεν παρέλειψε να κάνει ξεχωριστή μνεία στους Έλληνες οπαδούς, αλλά και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν.

«Οι οπαδοί κάνουν αυτά τα παιχνίδια να είναι ακόμη μεγαλύτερα. Για μένα ήταν σαν ένα όνειρο να έρθω στην Ελλάδα και να βρίσκομαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω της καριέρας μου στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Λατρεύω τους οπαδούς στην Ελλάδα για αυτό και για να τους το ανταποδώσω όποτε σκόραρα σκαρφάλωνα στις εξέδρες».



Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού νοσταλγεί στο gazzetta.gr την εποχή που διέπρεπε στο ελληνικό πρωτάθλημα, υποσχόμενος ωστόσο πως θα επιστρέψει στην πατρίδα μας.

«Μου λείπει όλος αυτός ο θόρυβος που γινόταν στην Ελλάδα όταν παίζαμε αλλά και ο ελληνικός τρόπος ζωής. Ήμουν εκεί τον περασμένο Ιούλιο και πέρασα υπέροχα με την οικογένεια μου και τους φίλους μας. Θα επιστρέψω σίγουρα τον επόμενο Ιούλιο για να γιορτάσω τα 50 χρόνια μου. Ευχαριστώ όλους όσοι με θυμούνται».

Ο Καλαντζής υποστηρίζει πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διαθέτει σπουδαία ταλέντα τα οποία σύντομα θα λάμψουν.

«Ο γιος μου είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά προτίμησε από νεαρή ηλικία να γίνει αστυνομικός. Πλέον είναι μυστικός πράκτορας. Η Ελλάδα έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές κάτι που θα φανεί σύντομα»
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :