Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΜΠΕΝΤΟ : ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ! ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!


Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο μετά τη λήξη του αγώνα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει ωστόσο ότι η ομάδα του θα μπορούσε να κάνει πολύ καλύτερη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την απόδοση της ομάδας του: «Όχι, δεν έχουμε κάνει το καλύτερο μας παιχνίδι για φέτος. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε μεγάλη επιτυχία στις στημένες φάσεις και γενικά είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας στο πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο δεν είχαμε καλό ρυθμό και μετά το πέναλτι δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας. Μπορούσαμε να κάνουμε πολύ καλύτερο ματς και νομίζω ότι αποδώσαμε πολύ χειρότερα από ότι θα μπορούσαμε. Σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον ρυθμό μας, την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητά μας και σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε πολύ καλύτερα πράγματα. Νομίζω όμως ότι ήταν μια δίκαιη και καθαρή νίκη και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα».

Για το ρεκόρ συνεχόμενων εντός έδρας νικών: «Πετύχαμε τον στόχο μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό το σερί νικών στην έδρα μας. Θέλαμε να σπάσουμε αυτό το ρεκόρ και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που έχουμε κερδίσει και όλα τα φετινά ντέρμπι στην έδρα μας».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :