Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ : ΑΤΥΧΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...


Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Αστάνα ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι ήταν άτυχοι και δεν μπόρεσαν να φύγουν με το «τρίποντο» από το Καζακστάν.

Ο Ελληνας μέσος επεσήμανε επίσης πως προσπαθεί καθημερινά να αποδείξει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Τέλος, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον κόσμο του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να πάρει τη νίκη και να φτάσει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Μπουχαλάκη:

Για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Αστάνα:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με πολύ δύσκολες συνθήκες. Η Αστάνα είχε να ηττηθεί πολλούς αγώνες σε αυτή την έδρα. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 10 λεπτά κάθε ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι στο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και στο τέλος μπορώ να πω πως ήμασταν άτυχοι και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το γεγονός πως ξεκίνησε βασικός μετά από πολύ καιρό στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δουλεύω καθημερινά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και να δείξω πως έχω θέση σε αυτή την ομάδα».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Είναι το καλύτερο για να κλείσουμε αυτό τον πολύ δύσκολο μήνα. Το περιμένουμε πως και πως και θέλουμε τη νίκη για να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλήματος. Θέλουμε τον κόσμο να είναι για ακόμη ένα παιχνίδι δίπλα μας και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :