Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΗ Η ΑΜΥΝΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ... ΚΑΦΕ ΚΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ!


Επικό σχόλιο και φοβερές ατάκες από τον Νίκο Αλέφαντο στη στήλη του στο "sportdog.gr"! Ατελείωτο κράξιμο σε ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, τα χώνει άγρια ακόμα και στον ...Ζιλμπέρτο Σίλβα! 'Πάρε το αεροπλάνο και γύρισε σπίτι σου'!

Αναλυτικά:

Δεν ξανάγιναν αυτά τα πράγματα. Και θέλουνε πρωτάθλημα αυτές οι ομάδες και μιλάνε για διαιτησία. Η διαιτησία τους φταίει... Να ξεκινήσω όμως από τον Ολυμπιακό και μετά θα πάω στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός κράτησε αρκετούς παίκτες έξω από το ματς για να τα δώσουν όλα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Για εμένα άμα το πάρει αυτό το ματς ο Ολυμπιακός, θα είναι κατά 90% πρωταθλητής από τον Νοέμβρη. Και θα το πάρει πιστεύω διότι έχει καλύτερο υλικό από τους αντιπάλους του. Ο Ολυμπιακός έχει δύο 11άδες.

Η Αστάνα είναι αήττητη επί 2 χρόνια στην Ευρώπη, δεν έχασε εκεί από Ατλέτικο Μαδρίτης, από Γαλατά Σαράι, από Μπενφίκα. Ο Ολυμπιακός πήγε εκεί και πήρε ισοπαλία, άνετα θα μπορούσε να κερδίσει, ήταν καλύτερος, είχε φάσεις, ο Ολυμπιακός θα περάσει από τον όμιλο. Την ελβετική ομάδα εδώ θα την πάρει.

Οι άλλοι έχασαν στην έδρα τους από την Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν και από τη Σταντάρ που είναι στη μέση της βαθμολογίας του Βελγίου. 0-3 έριξε στον Παναθηναϊκό η Σταντάρ χωρίς να έχει τους μεγάλους παίκτες. Γυμνασμένη ομάδα όμως η βέλγικη, γρήγοροι παίκτες, σκυλιά, αντίθετα ο Παναθηναϊκός είχε 4 βαρίδια στα χαφ!

Μετά το 20λεπτο ο Ολυμπιακός ανέβηκε, έπρεπε να νικήσει και τώρα πάει με πολύ καλύτερη ψυχολογία από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι, με καλύτερη φυσική κατάσταση, με περισσότερους παίκτες διαθέσιμους. Δεν επιτρέπεται να μην το πάρει αυτό το ματς. Θα κερδίσει πολλούς πόντους ο Μπέντο αν νικήσει αυτό το ματς.

Ο Μανθάτης πολύ καλός, μην αμφιβάλλετε για ένα ταλέντο άμα βλέπετε να έχει το πρώτο πράγμα που ζητάω, την ταχύτητα και την ντρίμπλα, την προσωπική ενέργεια. Αυτός ο παίκτης θα βγει. Όπως και ο Ρέτσος θα βγει. Ζορίζεται στα αριστερά γιατί δεν είναι πλάγιο μπακ, ούτε είναι αριστεροπόδαρος, αλλά θα του κάνει καλό αυτή η εξάσκηση, θα είναι πολύ πιο καλός ως στόπερ ή αμυντικός χαφ.

Στον Παναθηναϊκό όλη η δουλειά είναι ο προπονητής. Δεν κάνει καλή δουλειά αυτός ο προπονητής. Γι' αυτό έρχονται τόσοι τραυματισμοί, γι' αυτό ο Παναθηναϊκός πέφτει στο β' ημίχρονο. Να ακούτε όταν μιλάω, 7 χρόνια συνεχόμενα πήγαινα και μάθαινα από τον κορυφαίο τότε προπονητή της Ευρώπης τον Χάπελ. Τον επισήμως ανακηρυχθέντα έναν από τους 3 μεγαλύτερους προπονητές όλων των εποχών.

Δε γυμνάζει σωστά την ομάδα ο... Στραπατσόνι, δεν τη στήνει και σωστά. Και τι τον μάζεψαν τον Σίλβα να κάνει, με το κουστούμι, να παίρνει μόνο τα λεφτά; Τι έκανε εκεί που τον έβλεπα κοντά στον Στραματσόνι; Τουρίστας είσαι κύριε! Κάθεσαι και κοιτάς, τι προσφέρεις; Άντε να φέρεις κανέναν παίκτη από τη Βραζιλία να σε παραδεχτώ.

Βάζεις βρε Στραματσόνι 4 παίκτες στα χαφ που ο ένας είναι πιο βαρύς από τον άλλο! Δεν ξανάγιναν αυτά τα χαφ! Κουτρουμπής βαρύς χωρίς γρήγορους δίπλα του, Κουλιμπαλί ανήκουστο τον παίρνεις από αριστερό μπακ και τον βάζεις χαφ δεξί, Λουντ με παραπανίσια κιλά, και Εμποκού που δεν μπορεί να παίξει στον ρόμβο πίσω από τους κυνηγούς. Και θες να πάρεις αποτέλεσμα με τέτοια χαφ;

Ο δε Μπεργκ από την αρχή της χρονιάς είναι πεσμένος στο 50% του. Όσοι βλέπουν μπάλα, ξέρουν. Δεν είναι ο Μπεργκ που ήταν. Η ηλικία βαραίνει, την κατιούσα έχει πάρει. Να και οι θλάσεις τώρα.

Ο Ιμπάρμπο από την άλλη, με τα ψηλά πόδια 400άρη μπερδεύεται, δεν έχει κοντρολάρισμα καλό, δε λυγάει, και γι' αυτό δεν έχει ταχύτητα στην ντρίμπλα ενώ είναι γρήγορος. Να τον βάλεις να τρέξει 100 μέτρα μόνος του, θα τα πάει καλά. Όταν όμως είναι να τρέξει με τηn μπάλα, άσ' τα...

Απειθαρχία στον Παναθηναϊκό, θυμηθείτε αυτά που έκανε με τον διαιτητή σε προηγούμενο ματς ο Γουακάσο, όλο με τη διαιτησία ασχολούνται, ούτε ο Μέσι και ο Ρονάλντο δεν έχουν τέτοια συμπεριφορά σε διαιτητή. Αν ήμουν εγώ στον πάγκο και τον έβλεπα έτσι, θα τον έκανα αμέσως αλλαγή, "έλα έξω, έλα έξω γρήγορα", και άμα μου τσινούσε "πάρε το αεροπλάνο γύρνα σπίτι σου"! Δεν πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να διορθωθεί όσο έχει Στραματσόνι.

Ο ΠΑΟΚ το ίδιο βιολί. Ανεκδιήγητος, τίποτα, πηγαίνετε εσείς με τον Αθανασιάδη και μην ακούτε. Δεν υπάρχει σέντερ φορ Αθανασιάδης.

Κι αυτός ο Ροντρίγκες ενώ είναι πολύ γρήγορος, για να σκοράρει πρέπει να φύγει όλη η άμυνα, να πάνε για... καφέ, ο τερματοφύλακας να πάει στο... κόρνερ, και πάλι στα 10 σουτ μπορεί να χάσει 2 σε κενή εστία!

Και μιλάει ο Σαββίδης συνεχώς για διαιτησία και ότι γι' αυτό δεν παίρνει πρωταθλήματα ο ΠΑΟΚ. Έχετε τρελαθεί; Δεν τραβάτε, ομαδούλες έχετε. Ο Ολυμπιακός έχει 2 εντεκάδες αυτά τα χρόνια. Ακόμα και φέτος που δεν είχε τα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Μαρινάκης και έβαλε 20 εκ. ευρώ. Και την πρώτη χρονιά που είχε έρθει και ήταν ο Ολυμπιακός πάλι εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, έβαλε 50 εκ. ευρώ με τη μία.

Είστε ΠΑΟΚ και λέτε ότι είστε μεγάλη ομάδα. Όταν ήσασταν πραγματικά μεγάλη ομάδα, είχατε στα χαφ μία τετράδα φοβερή με Κούδα, Τερζανίδη, Αποστολίδη, Σαράφη. Τώρα τι έχετε, τον Τσίμιροτ και τα άλλα χαφάκια;

Τότε ήταν Εθνική Ελλάδας ο ΠΑΟΚ. Πλάγια μπακ είχε Ιωσηφίδη-Γούναρη. Μπροστά είχε Γκουερίνο, Κερμανίδη, Παρίδη, Ασλανίδη, δεν ήξερε ποιον να πρωτοβάλει. Σέντερ μπακ είχε Πέλιο, Φουντουκίδη δυο θηρία. Τερματοφύλακα είχε Φορτούλα. Τώρα τι έχετε. Μάθετε μπαλίτσα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :