Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΡΕΜΠΕ : ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!


Ο Κριστιάν Καρεμπέ μιλώντας στην ιστοσελίδα του Καζακστάν «Sports.kz», τόνισε πως ο Ολυμπιακός άξιζε την νίκη κόντρα στην Αστάνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρεμπέ:

Για την αναμέτρηση: 

«Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Παρότι σκόραραν πρώτοι οι αντίπαλοί μας, ισοφαρίσαμε αρκετά γρήγορα και κοιτάξαμε να βγάλουμε ευκαιρίες, όπως και έγινε. Είχαμε φάσεις για 2ο γκολ. Και οι 2 ομάδες πήραν πόντους. Θέλαμε τους 3 βαθμούς και είχαμε προοπτικές για κάτι τέτοιο. Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο όμως. Έπαιξε και αυτός τον ρόλο του για να μην κερδίσουμε».

Για την Αστάνα: 

«Ναι η Αστανά αποδείχθηκε πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε για το πόσο επικίνδυνη είναι επιθετική με τους Καπανάγκα και Τουμάσι. Δύο γρήγορους παίκτες που αξίζει να προσέξει κανείς. Όσο και να τους πιέσεις είναι ταχείς και καλοί και παίζουν καλά στην αντεπίθεση. Ήταν μία αρνητική έκπληξη για εμάς το 1-0 και γενικά ένα ενδιαφέρον ματς».

Για τον λόγο που δεν κατάφερε  ο Ολυμπιακός να βάλει άλλο γκολ:

«Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά συμβαίνουν αυτά. Με τον ΑΠΟΕΛ πάλι είχαμε δημιουργήσει πολλές φάσεις και ευκαιρίες αλλά εκείνοι με 1 γκολ πήραν το ματς. Το 1-1 είναι καλό για τις 2 ομάδες υπό την έννοια ότι προσπάθησαν και οι 2 να σκοράρουν».

Για τον όμιλο: 

«Μέχρι πριν τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Γιουνγκ Μποις ήμασταν πρώτοι. Πρέπει να δούμε το τι θα γίνει εκεί. Είναι για όλους μας μία πρόκληση αυτό το γκρουπ. Η Αστανά έχει κάνει πολύ καλή παρουσία και είναι πιθανό να είμαστε ξανά εδώ και του χρόνου. Γιατί όχι;»

Για το αήττητο εντός έδρας σερί της Αστανά:

 «Ναι φυσικά και το ξέραμε. Ξέραμε ότι έπρεπε να προετοιμαστούμε πολύ καλά για τον αγώνα και την ατμόσφαιρα εδώ. Ναι ήμασταν έτοιμοι για ένα δυνατό και δύσκολο ματς. Το ευχαριστηθήκαμε και μπηκαν και 2 ωραία γκολ».

 Για τον συνθετικό χλοοτάπητα  και τις συνθήκες: 

«Ναι όλα αυτά μαζί μπορεί να παίξουν ρόλο. Εκτός από το συνθετικό χόρτο ακόμα και η διαφορά ώρας. Είμαστε επαγγελματίες όμως. Ήρθαμε δύο ημέρες νωρίτερα για να κοιτάξουμε να προσαρμοστούμε και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :