Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΑΝΑ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Κάλεσμα σε όλους τους Καζάκους να βρεθούν αύριο το βράδυ στο γήπεδο της Αστάνα και να στηρίξουν τις προσπάθειές τους στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό απηύθυναν οι παίκτες της ομάδας.

Τη στήριξη των κατοίκων της Αστάνα και των άλλων Καζάκων περιμένουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από το Καζακσατάν, όπως τόνισαν τρεις από αυτούς στα τοπικά ΜΜΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των τριών παικτών της ομάδας

Αμπζάλοφ Μπειζεμπέκοφ: «Θα αγωνιστούμε στα υπόλοιπα παιχνίδια του Europa League και θέλουμε τους κατοίκους της Αστάνα να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό».

Ντμίτρι Σομκό: «Στο Europa League θα υπερασπιστούμε την τιμή της χώρας. Όλο το Καζακστάν μας κοιτάζει ως ναυαρχίδα του ποδοσφαίρου. Εμείς προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στον Ολυμπιακό».

Τάνατ Νουζερμπάεφ: «Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε περισσότερους πόντους γιατί έχουμε μόνο έναν σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα, να παίξουμε στο ανώτατο όριο των δυνατοτήτων μας. Παρά τους πολλούς τραυματίες, την κούραση και άλλους αρνητικούς παράγοντες, θα αγωνιστούμε και θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :