Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΜΕ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!


Μετ’ εμποδίων ξεκίνησε, σήμερα τ’ απόγευμα, στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας των Γυναικών για την διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017.

Αναλυτικά το Δελτίο τύπου της ΕΟΚ:

Στην πρώτη συγκέντρωση το απουσιολόγιο του Ομοσπονδιακού Προπονητή, Κώστα Κεραμιδά, ήταν γεμάτο. Συνολικά 8 παίκτριες, για διαφορετικούς λόγους, δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν στην πρώτη προπόνηση.

Ουσιαστικά, μόνο, η Τάνια Χαλιβέρα δεν θα μπορέσει να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα παιχνίδια με Βουλγαρία και Ρωσία αφού έχει πρόβλημα τραυματισμού στο μηνίσκο. Η Εβίνα Μάλτση ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα (αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία), ενώ οι Όλγα Χατζηνικολάου (αχίλλειος τένοντας) και Στέλλα Καλτσίδου (φτέρνα)  συνεχίζουν τις θεραπείες τους. Η  Αφροδίτη Κοσμά κώλυσε  γαστρεντερίτιδα. Οι Πελαγία Παπαμιχαήλ  και Ναυσικά Σταυρίδου με μικροτραυματισμούς έμειναν εκτός προπονήσεων για προληπτικούς λόγους. Τέλος η Άρτεμης Σπανού άργησε να φτάσει στην Αθήνα από την Ισπανία αφού η πτήση της είχε καθυστέρηση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς, στην ομιλία του επισήμανε την σπουδαιότητα του αγώνα με την Βουλγαρία, το Σάββατο στην Χαλκίδα, τονίζοντας στις παίκτριες του:

 « Μέχρι τώρα είμαστε στις 6 καλύτερες δεύτερες ομάδες που παίρνουν την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017. Θα πρέπει όμως κόντρα στην Βουλγαρία, όχι μόνο, να πάρουμε την νίκη, αλλά και να πετύχουμε την μεγαλύτερη, δυνατή, διαφορά.»

Η  Ναυσικά Σταυρίδου μίλησε για την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας στα δυο παιχνίδια που απομένουν στην προκριματική φάση: 

« Είναι μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από πέρσι, τέτοιο καιρό και έχει στεφθεί με επιτυχία όπως είπε και ο προπονητής μας. Αυτή την στιγμή είμαστε στις 6 καλύτερες δεύτερες που προκρίνονται στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Για μας είναι ευτυχία να βρισκόμαστε εδώ και να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Ο πρώτος αγώνας του Σαββάτου με την Βουλγαρία είναι ουσιαστικά αυτός που θα μας δώσει την πρόκριση και όπως μας τόνισε και ο κόουτς θα πρέπει να νικήσουμε με την μεγαλύτερη δυνατή διαφορά ώστε να διατηρήσουμε την θέση μας στις 6 καλύτερες δεύτερες. Στην συνέχεια θα πάμε στην Ρωσία για να διεκδικήσουμε την τύχη μας σε μία δύσκολη έδρα.»

Η Εθνική Ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της στην Αθήνα μέχρι την Τετάρτη. Την Πέμπτη το πρωί θ’ αναχωρήσει για την Χαλκίδα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :