Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΜΠΟΤΙΑ : ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...


Στην ισπανική εφημερίδα "Marca" μίλησε ο Αλμπέρτο Μποτία, με αφορμή τα γεγονότα που όδηγησαν στην αναβολή του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως δεν γνωρίζουν πως θα κυλήσουν τα πράγματα τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά όσα είπε ο στόπερ του Θρύλου:

«Το πρωί πήγαμε για προπόνηση και δεν γνωρίζαμε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Το απόγευμα ακούσαμε τα νέα σχετικά με την φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι διαιτητή, χωρίς όμως να ξέρουμε ακριβώς πώς και γιατί συνέβη. Ως αποτέλεσμα ακολούθησε η ανακοίνωση αναβολής των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα, αλλά μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε με λεπτομέρειες πώς έχει η κατάσταση.

Υπήρχαν περαιτέρω προβλήματα στην Ελλάδα την περσινή σεζόν, αλλά φέτος η διοργάνωση έδειχνε σημάδια βελτίωσης σε πολλούς τομείς και δεν υπήρχαν καθόλου προβλήματα. Φαινόταν τα πράγματα να πηγαίνουν καλά αλλά τώρα, με τα νεότερα δεδομένα, δεν γνωρίζουμε πώς θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :