Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΝΟΥΝ... ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΤΟΛΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!


Μπορεί στη Νότια Αφρική να θεωρούν... δεδομένη την απόκτηση του Κίγκαν Ντόλι από τον Ολυμπιακό, αλλά στο Λιμάνι δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Οι ερυθρόλευκοι δεν επιβεβαιώνουν τα όσα αναφέρονται τα τελευταία 24ωρα για τον Κίγκαν Ντόλι και τα περί... σίγουρης μετακίνησης του 23χρονου εξτρέμ στον Ολυμπιακό τον προσεχή Ιανουάριο.

Να θυμίσουμε ότι με αφορμή την υπόθεση της δικαστικής του διαμάχης με τη Σάντοους, σχετικά με τη ρήτρα αποδέσμευσής του (η εκδίκαση μεταφέρθηκε για δύο εβδομάδες μετά), γράφτηκε ότι ο παίκτης φεύγει οριστικά και ότι η πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος είναι τόσο καλή για τα δεδομένα της Νοτίου Αφρικής που δεν είναι δυνατό να απορριφθεί από την ομάδα του, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Φημολογείται δε ότι η ρήτρα είναι κοντά στις 800.000 ευρώ και ότι αυτό το ποσό είναι διατεθειμένος να το δώσει ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, από το Λιμάνι δεν επιβεβαιώνουν κάτι επί του θέματος και δηλώνουν άγνοια.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :