Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΥΣ... ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΣΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ!


Ο Μίλος Τεόντοσιτς ψηφίστηκε ως MVP του Οκτωβρίου στην Ευρωλίγκα και σε δηλώσεις του μετά την βράβευση, τόνισε πως υπήρξαν και άλλοι καλοί πασέρ όπως οι Παπαλουκάς, Γιασικεβίτσιους και Διαμαντίδης.

Για το βραβείο του MVP: 

«Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που αναδείχθηκε MVP ενός μήνα. Πρέπει να ήμουν στον Ολυμπιακό. Είναι ένα ωραίο βραβείο για οποιονδήποτε παίκτη της EuroLeague και ταυτόχρονα ένα μεγάλο κίνητρο για να αποδείξεις ότι δικαίως το έχεις κερδίσει».

Για το αήττητο της ΤΣΣΚΑ και της Φενέρ:

 «Εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για την ομάδα μου. Δεν κάναμε πολλές αλλαγές και καταφέραμε να κρατήσουμε τον κορμό της ομάδας. Και αυτό σημαντικό γιατί γνωρίζομαστε πολύ καλά ο ένας με τον άλλον. Σίγουρα είναι ένα επιπλέον θετικό στοιχείο για μας , αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι το έργο μας φέτος θα είναι δύο φορές πιο δύσκολο σε σχέση με πέρυσι».

Για το αν είναι ο καλύτερος πασέρ της EuroLeague: 

«Μου αρέσει όταν ο κόσμος απολαμβάνει αυτά που κάνω στο παρκέ, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι ο καλύτερος πασέρ στον κόσμο. Μόνο και μόνο στην Ευρώπη είχαμε τον Παπαλουκά, τον Γιασικεβίτσιους και τον Διαμαντίδη, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί πασέρ. Είναι δύσκολο να πούμε ποιος είναι ο καλύτερος, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ».

Για τις εκπληκτικές του ασίστ στο ματς με την Ούνικς:

 «Έρχονται φυσιολογικά. Δεν τις προγραμματίζω. Σίγουρα χρειάζεται προπόνηση και εξάσκηση όσο είσαι σε νεαρή ηλικία, αλλά τώρα δεν υπάρχει ο χρόνος για να κάνει επισταμένα προπόνηση σε διάφορες ικανότητες. Οπότε μου βγαίνουν από μόνες τους...»

Για την πίεση του πρωταθλητή Ευρώπης: 

«Σε βοηθά να είσαι πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά από την άλλη σου προσθέτει και πίεση. Θέλουμε να κρατήσουμε τον τίτλο μας. Θα έχει ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί η σεζόν».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :