Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΛΛΑ... ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ


Ο Πάουλο Μπέντο είχε δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του από το πρωί της Παρασκευής όταν και προπονήθηκαν για τελευταία φορά, μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας, κάτι που σημαίνει πως οι μη διεθνείς είχαν σχεδόν 3 ημέρες ξεκούρασης.

Σήμερα όμως επιστρέφουν άπαντες στο Ρέντη και θα αναμένουν τις εξελίξεις για να δουν αν θα διεξαχθεί τελικά η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.

Ο Μπέντο θα δει όλους τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων, καθώς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Αυτοί είναι οι Φορτούνης, Μανιάτης (Ελλάδα), Ελιουνούσι, Ομάρ (Νορβηγία), Ιντέγε (Νιγηρία), Τσιμίκας, Μανθάτης, Ανδρούτσος, Ρέτσος (Κ-20 και Κ-17 Ελλάδας).

Οι μοναδικοί που έχουν να δώσουν ακόμη αγώνες με τις εθνικές τους, είναι οι Λούκα Μιλιβόγεβιτς (Σερβία), Ντα Κόστα (Μαρόκο) και Ρομαό (Τόγκο).

Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :