Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ : ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ... ΕΔΩ!


O  Λούκα Μιλιβόγεβιτς, μίλησε στο «Sport24.gr» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη διαιτησία σε αυτό, την κούρσα του τίτλου και την ευρωπαϊκή πορεία των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Θρύλου:

- Τι σημαίνει για εσένα αυτή η νίκη, σε ένα ντέρμπι, ειδικά από τη στιγμή που φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγού;

"Σημαίνει πολλά αυτή η νίκη, κερδίσαμε τρία ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης" και το πανηγυρίσαμε μαζί με τους φιλάθλους μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί ξέρουμε τι σημαίνουν αυτά τα ματς για τους οπαδούς μας. Και για εμάς το ίδιο ισχύει".


- Τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον τίτλο του πρωταθλήματος;


"Όταν νικάς τα ντέρμπι, φτιάχνεις τη διαφορά από τις άλλες ομάδες και τώρα είμαστε επτά βαθμούς μπροστά. Τώρα μας απομένει να κάνουμε καλά ματς μέχρι το Δεκέμβριο και να το πάμε λίγο περισσότερο, γιατί τώρα έχουν και μεταξύ τους ματς".


- Πιστεύεις ότι καλύπτεται αυτή η διαφορά που έχει αναπτύξει ο Ολυμπιακός;


"Δεν ξέρω. Δεν κοιτάζουμε τους αντιπάλους μας, κοιτάζουμε τους εαυτούς μας και δεν θέλουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να καλύψουν τη διαφορά. Θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τη διαφορά".


- Πως είδες τη διαιτησία; Στα προηγούμενα ματς υπήρχαν παράπονα από τους συνδιεκδικητές του τίτλου για τη διαιτησία...


"Σήμερα είναι καλό να μην κάνουν παράπονα για τη διαιτησία, γιατί πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο κι αν δεις το πέναλτι, δεν ήταν πέναλτι. Κάποιοι μιλούν όλη την ώρα για τους διαιτητές, κι αυτοί κάνουν λάθη. Κι εγώ σήμερα είμαι θυμωμένος, γιατί είδα ότι δεν ήταν πέναλτι, αλλά δεν ξέρω γιατί ο διαιτητής πήρε αυτή την απόφαση. Σίγουρα, πάντως, πιστεύω ότι αυτός ο διαιτητής είναι ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα".

- Πιστεύεις ότι η Σερβία θα καταφέρει να βρεθεί στη Ρωσία και το Μουντιάλ το καλοκαίρι του 2018;

"Θα προσπαθήσουμε, έχουμε πολλά ματς να παίξουμε. Παίζουμε τώρα απέναντι στην Ουαλία και την Ουκρανία, θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε".

- Νιώθεις ηγέτης της ομάδας;

"Είμαι πολύ υπερήφανος. Όταν νικάς τρία ντέρμπι, όχι εγώ, η ομάδα μου. Νιώθω ότι είμαι απλά μέρος της ομάδας και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, αλλά είμαι πολύ υπερήφανος".

- Όσον αφορά στο Europa League, πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης;


"Είναι ακόμη δύο ματς. Μια ισοπαλία θα μας φέρει στην επόμενη φάση. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, για να έχουμε καλύτερη κλήρωση".


- Είναι στα σχέδια του Ολυμπιακού εκτός από τις εγχώριες διοργανώσεις μια καλή πορεία στην Ευρώπη κι ένας τίτλος στο μέλλον;

"Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ γι' αυτό. Επίσης χρειαζόμαστε και τύχη. Δεν την είχαμε στο παρελθόν, όπως στους ομίλους ή στην παράταση με την Άντερλεχτ, αλλά ελπίζω".

- Το μέλλον σου είναι εδώ, ή περνά από κάποια άλλη μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη ενδεχομένως;

"Είναι εδώ".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :