Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΔΑΚ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!


Την Γκουντ Έιντζελς Κόζιτσε αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Γλυφάδας (18:00) ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά τη νίκη του επί της Μίσκολτς, θέλει να πετύχει ακόμα μια ευρωπαϊκή νίκη, προκειμένου να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup.

Αρωγός σε αυτό το δύσκολο έργο, αναμένεται να είναι ο λαός του Ολυμπιακού, που θα κατακλύσει τις εξέδρες του ΔΑΚ Γλυφάδας προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτριών της Ελένης Καπογιάννη.

Μάλιστα, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η είσοδος σε όσους οπαδούς του Θρύλου έχουν την κάρτα μέλους θα είναι ελεύθερη, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα στηριχτεί στον κόσμο του, που δεν αφήνει ποτέ την ομάδα μόνη της.

Πλήθος κόσμου αναμένεται απόψε στο ΔΑΚ, στο ματς κόντρα στην Κόζιτσε και οι ερυθρόλευκες θα πάρουν δύναμη από τους οπαδούς του Θρύλου, που και σε αυτό το παιχνίδι, όπως σε όλα θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας.

Ελεύθερη είσοδος σε όλους όσους έχουν την κάρτα μέλους λοιπόν και... πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για νίκη!

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :