Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ : ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟ!


Στη σημασία της νίκης επί του Παναθηναϊκού στάθηκε σε δηλώσεις του ο Μάνουελ Ντα Κόστα, τονίζοντας ότι άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να επικρατήσουν του «αιωνίου» αντιπάλου.

Συγκεκριμένα ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού από το Μαρόκο είπε στην «Real News»:

«Όλος ο κόσμος περιμένει από εμάς να είμαστε όπως πρέπει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι διπλής σημασίας ο αγώνας. Με νίκη θα ξεφύγουμε επτά βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και θα έχουμε πραγματοποιήσει ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, είναι και το πρεστίζ. Γνωρίζουμε τι σημαίνει για καθένα στον Ολυμπιακό μία νίκη επί του Παναθηναϊκού» και συνέχισε:

«Είναι αγώνες που δεν παίζει ρόλο η φόρμα. Από μία λεπτομέρεια μπορούν να κριθούν πολλά γι΄ αυτό εμείς θα πρέπει να μπούμε δυνατά και να ελέγξουμε τον αγώνα. Το γκολ μου κόντρα στον Παναθηναϊκό πέρυσι ήταν από τις ωραιότερες στιγμές μου στον Ολυμπιακό. Το χάρηκε ο κόσμος, το χάρηκα κι εγώ και τέτοιες εικόνες σαν αυτές του πανηγυρισμού είναι ωραίες για όλους μας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :