Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΑ... ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΣΟΡΙ


Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο και στην Αργεντινή... νέα σενάρια θέλουν την Ρίβερ Πλέιτ να ψάχνει τρόπο να τον πάρει τον Ιανουάριο.

Στην λίστα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο και της Ρίβερ Πλέιτ βρίσκεται ο Αργεντίνος "μαέστρος" του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην πατρίδα του. Ο προπονητής των «μιγιονάριος» έχει ζητήσει την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου με τον Τσόρι να είναι από τα πρώτα ονόματα που ακούγονται.

Η Ρίβερ Πλέιτ θα επιθυμούσε ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός να μετακόμιζε στο «Μονουμεντάλ» τον Ιανουάριο κάτι όμως που βρίσκει τον ίδιο... αρνητικό αφού δεν επιθυμεί μια μετακόμιση της οικογένειάς του στα μέσα της σεζόν με τα παιδιά του να πηγαίνουν σε ισπανόφωνο σχολείο στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δύσκολα θα τον αφήσει να αποχωρήσει τον Ιανουάριο και δεν αποκλείεται η επιστροφή του Τσόρι στην αγαπημένη του ομάδα να γίνει το καλοκαίρι όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :