Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΚΟΛΤΣ


Την Τετάρτη (2/11) το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Ουγγαρία η αποστολή της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού για το ματς της 2ης αγωνιστικής του Eurocup.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής του Eurocup, με αντίπαλο την Μίσκολτς που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (3/11, 18:00). Η αποστολή του Θρύλου θα αναχωρήσει την Τετάρτη (2/11) το μεσημέρι με προορισμό την Ουγγαρία, όπου θα φτάσει αργά το βράδυ της ίδιας μέρας με ενδιάμεση στάση στην Κωνσταντινούπολη. Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης (1/11) η Ελένη Καπογιάννη ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Αλούιβεντ Μίσκολτς.

Οι αθλήτριες που επελέγησαν είναι οι εξής: ΕβίναΣταμάτη, Τάνια Χαλιβέρα, Ζωή Δημητράκου, Στέλλα Φουράκη, Εβίνα Μάλτση, Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, Λικέντρα Τζόνσον, Αφροδίτη Κοσμά, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Πέλη Παπαμιχαήλ, Λινέτα Κάιζερ, Κατερίνα Μπαρτόνοβα.

Εκτός αποστολής έμειναν η Νατάσα Γκοτζή και η Μαρί-Ρόζα Μπόνη.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :