Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ... ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΜΙΘ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


Πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά με τον Ρας Σμίθ στη Γαλατασάραϊ, καθώς ο παίκτης έσβησε όλες τις φωτογραφίες του με την ομάδα από τα Social Media.

O 25χρονος Αμερικάνος πλέι μέικερ δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του το τεχνικό επιτελείο της Τουρκικής ομάδας, καθώς έχει μέσο όρο στην Εuroleague 7,6 πόντους., 1,2 ριμπάουντ., 1 ασίστ., 0,4 κλεψίματα., 1 λάθος και φαίνεται πως το κλίμα δεν είναι... υπέρ του.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Σμίθ, φέρεται να είναι η δήλωση που έκανε ο Έργκιν Αταμάν, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Ρέαλ Μαδρίτης, που τον χαρακτήρισε... τραγικό!

 «Παίζουμε χωρίς πλέι μέικερ, γιατί ο πλέι μέικερ μας είναι τραγικός. Δεν μας έδωσε τίποτα στα πέντε αυτά πρώτα ματς της Euroleague. Τον έβαλα ξανά στο φινάλε του αγώνα με τη Ρεάλ, αλλά δεν μας πρόσφερε τίποτα. Αν το έκανε, ίσως είχαμε ελπίδα να νικήσουμε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο προπονητής της τούρκικης ομάδας.


Και όλα αυτά... λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή (11/11).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :