Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΓΚΡΙΝ : ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...


Ο Έρικ Γκρίν μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει απόλυτα συγκεντρωμένος για 40' κόντρα στον Άρη και να μην επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά το post του Αμερικάνου γκαρντ του Θρύλου στο esake.gr:

«Καλησπέρα σε όλους,

Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Δυστυχώς την εβδομάδα που πέρασε δεν καταφέραμε να νικήσουμε στην Ευρωλίγκα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ένα ματς το οποίο θέλαμε πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς δεν παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος τους για να καταφέρουμε να το κερδίσουμε. Έχω αναφέρει, όμως, και στο παρελθόν, μέσω αυτού του blog ότι έτσι όπως είναι φέτος η σεζόν σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα, δεν μπορείς να μένεις σε μια ήττα ή σε μια νίκη περισσότερο από λίγες ώρες.

Τώρα μας περιμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Άρη. Οι προπονητές μου και οι συμπαίκτες μου με έχουν προετοιμάσει πως πρόκειται για μια από τις δυσκολότερες έδρες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα.

Ο Άρης έχει δείξει φέτος πως είναι φοβερά ανταγωνιστικός, θα πρέπει λοιπόν από την αρχή έως το τέλος να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε το παιχνίδι μας, διαφορετικά θα έχουμε προβλήματα…

Να είστε καλά,

Έρικ».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :