Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ... ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!


Μετά από 7 και πλέον χρόνια λειτουργίας του BLOG, δυστυχώς φτάσαμε στη σημερινή ημέρα όπου πήραμε την δυσκολότερη απόφαση... 

Όπως όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν, έτσι και η λειτουργία του BLOG σταματάει. Μπορεί να θεωρήσαμε αρχικά ότι η απόφαση αυτή ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι, αλλά τελικά υπήρχε και δυσκολότερο... και δεν είναι άλλο από αυτές τις γραμμές που γράφουμε τώρα.    


Πως να ξεχάσουμε μικρές και μεγάλες στιγμές που ζήσαμε, στιγμές γκρίνιας και μουρμούρας όταν οι ομάδες δεν πήγαιναν καλά και απίστευτης τρέλας και ευτυχίας όταν τα τμήματα του Θρύλου μας χάριζαν ανεπανάληπτες στιγμές. Πως να ξεχάσουμε τα αμέτρητα ξενύχτια μας, πόσες φορές πήγαμε την επομένη στη δουλειά χωρίς ύπνο. Πως να ξεχάσουμε τις φιλίες που δημιουργήθηκαν μέσα απ'αυτό το BLOG και τις συναντήσεις μας πριν και μετά από αγώνες του Θρύλου.

Η αναδρομή σε όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί, είναι κάτι που θα μας συντροφεύει για πάντα και νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε. Αυτό που νιώθουμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι δύσκολο να το περιγράψουμε, νιώθουμε ότι "προδίδουμε" την εμπιστοσύνη σας με το κλείσιμο του BLOG, αλλά δυστυχώς η ζωή έτσι είναι...

Υπερβολική κούραση, έλλειψη χρόνου και υποχρεώσεις είναι κάποιοι από τους λόγους που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό που με τόση αγάπη αρχίσαμε τον Οκτώβρη του 2009 και που συνεχίσαμε μέχρι χθες χωρίς έστω μία μέρα διακοπής.                                                                                                                                                                                                                          
H σελίδα μας στο facebook θα παραμείνει ανοιχτή και θα έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε,είτε με μηνύματα, είτε με σχόλια.

Δεν θα πούμε «αντίο» αλλά «εις το επανιδείν», γιατί τα ωραία πάντα τελειώνουν αλλά κανείς δεν τους... απαγορεύει να ξαν'αρχίσουν, έστω και σε άλλη μορφή!  

Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

MONO OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!                            

Οlympiacos-blog Team
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :