Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΔΕΝ ΚΛΑΙΜΕ! ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!


Στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 89-87 στην Πόλη από την Γαλατάσαραϊ.

Ο Έλληνας γκάρντ τόνισε πως αφενός υπάρχει απογοήτευση, αλλά αφετέρου δεν υπάρχει χρόνος για... κλάματα.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από τη Γαλατά:

«Δυστυχώς σήμερα μόνο στα πρώτα πέντε λεπτά και στα τελευταία πέντε λεπτά ήμασταν καλοί. Ξέραμε ότι η Γαλατά είναι μία ομάδα ρυθμού και δυνατή στην έδρα της. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι, αλλά μετά σταματήσαμε να παίζουμε σε άμυνα και επίθεση. Χάσαμε πολλές μάχες κάτω από το καλάθι και στο “ένας με έναν” και έτσι δεν μπορούσαμε να τρέξουμε, με αποτέλεσμα να ήμασταν αργοί και προβλέψιμοι στην επίθεση. Στο τελευταίο πεντάλεπτο παλέψαμε, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή». 

Για την κακή άμυνα:

 «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στην άμυνα. Όμως, γενικά προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε. Δεν είναι εύκολο να τρως μόνο 60 πόντους με το γρήγορο παιχνίδι που υπάρχει φέτος. Αλλά, σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Όταν πάει το ματς σε 60 κατοχές μπορεί να δεχθείς τόσους πόντους, αλλά στις 80 δεν μπορεί να μείνει στους 60 πόντους το ματς, με αυτόν τον γρήγορο ρυθμό». 

Για το αν είναι πλήγμα αυτή η ήττα για την ψυχολογία:

 «Δεν μπορούμε να κάτσουμε να κλαίμε. Τελείωσε το ματς και πάμε παρακάτω. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας. Πρέπει να κάνουμε και άλλες καλές νίκες, όπως στην Μπασκόνια. Σίγουρα θα υπάρχει πίεση, αλλά αν δεν μπορείς να τη διαχειριστείς, τότε δεν μπορείς να είσαι στον Ολυμπιακό. Παίζουμε με την Πάτρα και στη συνέχεια με την Μπαρτσελόνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μακριά. Πρέπει να κρατήσουμε την έδρα μας, χωρίς νέες απώλειες. Αυτός είναι ο στόχος μας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :