Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

«ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...»


O Ντάριους Τζόνσον-Όντομ αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με την φανέλα της Σάσαρι για το Basketball Champions League.

Ο Αμερικάνος γκαρντ μίλησε μετά την αναμέτρηση στο "sport-fm.gr", όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, που του... λείπει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόνσον-Όντομ: 

Για την ήττα από την ΑΕΚ(78-58):

 «Δεν πιστεύαμε ότι θα χάναμε τόσο εύκολα. Ήταν σαν να μην βγήκαμε στο παρκέ. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, δεν είχαμε ενέργεια. Πήραμε ριμπάουντ, προσπαθήσαμε να είμαστε σκληροί, αλλά αφήσαμε χώρο στους παίκτες της ΑΕΚ για σουτ. Μείναμε πολύ πίσω στο ημίχρονο, οι 21 πόντοι ήταν πάρα πολλοί και δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση μετά»

Σχετικά με την Ευρωλίγκα, στην οποία συμμετείχε παλιότερα, και το Basketball Champions League: 

«Πρώτα από όλα διαφέρουν οι παίκτες. Πολλά πράγματα που υπάρχουν στην Ευρωλίγκα, δεν υπάρχουν εδώ. Ωστόσο, αυτή η διοργάνωση είναι πολύ καλή, με εξίσου σπουδαίες ομάδες. Είναι κι εδώ υψηλό το επίπεδο. Είναι μικρές οι διαφορές, αλλά κι εδώ για μπάσκετ μιλάμε. Όλα έχουν να κάνουν με το μπάσκετ. Μόνο αυτό έχει σημασία». 

Για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο την Κυριακή (13/11, 21:45):

 «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι! Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να παίρνουμε όλα τα ριμπάουντ. Έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας πριν το ματς. Επιβάλλεται να βγούμε με ενέργεια στο παρκέ, γιατί την έχουμε χάσει λίγο κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Δώσαμε δύο αγώνες στην σειρά πριν έρθουμε εδώ (σ.σ. ΟΑΚΑ). Πρέπει να ξαναμπούμε σε σειρά, να βρούμε το ρυθμό μας γρήγορα». 

Για το αν νιώθει κουρασμένος από τα πολλά παιχνίδια:

 «Δεν θα έλεγα κουρασμένος. Ίσως λίγο, από τα ταξίδια κυρίως. Μένουμε στο νησί, οπότε ταξιδεύουμε συνέχεια. Αλλά την Κυριακή πιστεύω πως όλοι οι παίκτες πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα αυτό και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας». 

Για τη ζωή του στην Ιταλία: 

«Τη λατρεύω! Ζω στο νησί, στην Σαρδηνία, όπου έχει και πολύ ωραίο καιρό! Νομίζω στον καθένα αρέσει να ζει εκεί και το απολαμβάνει». 

Για τον Ολυμπιακό:

 «Μου λείπει ο Ολυμπιακός... Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους σε αυτή την ομάδα! Δούλεψα πολύ μαζί τους. Είμαι τυχερός που παραμένω ακόμα σε υψηλό επίπεδο, όπως ήμουν κι εκεί. Μιλάω ακόμα με τον Ντάνιελ Χάκετ, μέσω instagram (γέλια), με τον Ντι Τζέι Στρόμπερι και τον Οθέλο Χάντερ, με τους οποίους είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Χαίρομαι που μαθαίνω τα νέα τους και τα πάνε καλά στις ομάδες τους»!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :