Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΑΠΟ ΜΙΑ... ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ!


Στην «athlenda» μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου όπου αναφέρθηκε στον αγώνα με την Γαλατάσαραϊ (Παρασκευή 11/11, 19:00, Nova), το διπλό του Θρύλου στο «Nick Galis Hall», αλλά και την δική του απόδοση.

Αναλυτικά όσα είπε ο φόργουορντ του Θρύλου:


Για την αναμέτρηση με την Γαλατάσαραϊ στην Πόλη:

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς σε μια καυτή έδρα λόγω της ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ. Θέλουμε να κάνουμε κι εκεί μια καλή εμφάνιση. Η νίκη επί του Άρη θα μας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενέργεια για τον αγώνα στην Τουρκία. Πάμε να παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα. Η Γαλατά δεν έχει κερδίσει σε πέντε αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα, θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν και να πετύχουν μια μεγάλη νίκη. Κι εμείς όμως μετά την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι και πιο συγκεντρωμένοι για να φύγουμε με το “διπλό” από την Κωνσταντινούπολη».

Για την ευκαιρία της ομάδας να φτάσεις στις 4 νίκες:

«Είναι μια ευκαιρία για να κατακτήσουμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει κατά κάποιον τρόπο να καλύψουμε το χαμένο έδαφος που δημιουργήθηκε από την ήττα από την ΤΣΣΚΑ. Αλλά η Ευρωλίγκα με το νέο σύστημα διεξαγωγής είναι ένας 'μαραθώνιος' με πολλά παιχνίδια, η χρονιά είναι μεγάλη και θα πρέπει να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, να είμαστε σοβαροί και να παλεύουμε με την ίδια σοβαρότητα, έχοντας πάντα τον ίδιο στόχο».

Για το διπλό του Θρύλου στο "Nick Galis Hall" :

«Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με πολύ μεγάλη συγκέντρωση και στα δυο κομμάτια του παιχνιδιού, στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να περάσει από την έδρα του Άρη. Απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση γιατί ο Άρης είναι μια δυνατή ομάδα, με ένα καλό πρόγραμμα, που ξέρει να διαβάζει σωστά το παιχνίδι χάρη και στην καταπληκτική δουλειά που κάνει το προπονητικό τιμ. Είχαμε την υπομονή και κάναμε σωστά κάποια πράγματα. Εκεί που έπρεπε εκτελέσαμε σωστά τα 'plays', βγάλαμε τις άμυνες, βάλαμε τα σουτ και πήραμε μια δύσκολη νίκη».

Για την απόδοση του:

«Όσο κερδίζει η ομάδα, είμαστε όλοι χαρούμενοι. Σίγουρα όταν μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου και στο επιθετικό κομμάτι, είναι κάτι που σε κάνει πιο χαρούμενο. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζει η ομάδα άσχετα με το ποιος πετυχαίνει τους περισσότερους πόντους».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :